15 TEMMUZ’DAN BU YANA MHP İLE BERABER HAREKET EDİYORUZ

15 TEMMUZ’DAN BU YANA MHP İLE BERABER HAREKET EDİYORUZ

AK Parti 19 Mayıs İlçe Başkanlığı, 19 Mayıs Belediye Başkanı ve Başkan adayı Osman Topaloğlu için Parti binasının önünde basın açıklaması düzenledi.

A+A-

31 Mart seçimlerinden önce Samsun’da Yaşar Doğu Spor Salonunda aday tanıtım toplantısına katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 19 Mayıs Belediye Başkan adayı Osman Topaloğlu’nun adaylığını ilan ettikten sonra, Bugün AK Parti İlçe Başkanlığı Osman Topaloğlu için parti binası önünde basın açıklaması düzenledi.

AK Parti 19 Mayıs ilçe Başkan Fatih Seven, Açılış konuşmasında Osman Topaloğlu’nun tekrar başkan olacağına inançlarının tam olduğunu ve gönül belediyeciliğinin nasıl yapıldığını da herkese göstereceklerini belirtti.  Seven daha sonra 19 Mayıs Belediye Başkanı ve Başkan adayı Osman Topaloğlu’nu kürsüye davet etti.

HERKESİN OYUNA TALİBİZ

Herkesin oyuna takip olduklarını dile getiren, 19 Mayıs Belediye başkanı ve adayı Osman Topaloğlu, 10 yılı aşkındır Belediye başkanlığı görevini yürütüyorum. Bu zaman içerisinde bizlere neden herkesin işini görüyorsun dediler biz hiç kimsenin dedikodusuna aldırış etmeden belediyemize gelen ve bizden yardım isteyen kim olursa olsun her zaman yardımcı olmuşuzdur. Bu Saadet partilide olabilir, İYİ partili de olabilir fark etmez kim olursa olsun kapımız herkese açık ve açık olmaya da devam edecek dedi. Bundan dolayıdır ki biz sıkılmadık el bırakmayacağız ve partili partisiz herkesten oy isteyeceğiz.

15 TEMMUZ’DAN BU YANA MHP İLE BERABER HAREKET EDİYORUZ

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) sadece kendi partimiz içinde değil, 2016’nın 15 Temmuz’undan bu yana ülkemizin bekası için ortaya halk tarafından çıkarılmış olan bir ittifak var ve bunun adına da Cumhur ittifakı diyoruz.  O günden bu yana bütün seçimlerde birlikte hareket ediyoruz. Ve bu birlikteliği zeval getirecek söz ve eylemin altına hiçbir arkadaşımızın da altına imza atmaması içinde bu güne kadar gerekli bütün tedbirleri aldık Allah’a hamd olsun sayın başkanımızla birlikte bu süreç iyi yönetildi ve bu güne getirildi.

HİÇBİR ŞEYİN SİYASETTE GARANTİSİ YOK

Bu görevlere Cenabıhak’ın nasip etmesiyle geliniyor diyen Osman Topaloğlu, Bizlere verilen görevlere siyasi anlamda 2004 yılından bu yana en üstün seviyede yerine getirmek için gayret ediyoruz. Sonrasını Cenabıhak’ka bırakıyoruz, nasip ederse ki bu iki aylık süreçte bütün konuşmalarımda, beni sürekli garanti gibi görenlere dahi hiçbir şeyin siyasette garantisi yok, siyasette bir gün bile çok uzun bir süre, dolayısıyla Cenabıhak kime nasip ederse onun etrafındayız” dedik.

BİZ DAVA ADAMIYIZ

Biz ülkemize sevdalı adamız, biz dava adamıyız, dolayısıyla sayın cumhurbaşkanımızın 2001 yılından bu yana ve iktidar olduğumuz, 2003 Kasım’ından bu yana yüklendiği Dünya Müslümanlarının, mazlumlarının lideri olma yolundaki büyük gayretini ve onlara en azından sorunlarını giderme noktasında merhem olabilmek için ortaya koyduğu gayrete birazcık omuz vermek için bu mücadele içerisindeyiz. Yoksa bizlerin hiçbir zaman bu makamlara ihtiyacımız olmadı ve olmasını da Allah’tan istemiyoruz” dedi.

USTALIK DÖNEMİNDEYİZ

Allah nasip etti, 3. Dönemde de aday olarak gösterildim. Vatandaşlar arasında 3’üncü dönemde yan gelip yatar diyorlar. Buralar yan gelip yatma yerleri değil. Biz yine söylüyorum dava adamıyız, biz seçilmeseydik te geriye kalan 2 ayımız da var gücümüzle çalışır milletimize hizmet etmek için ne gerekiyorsa onu yapardık. Bu bağlamda partili partisiz bütün vatandaşlarıma teşekkür ediyorum. Daha çok yapacak işimiz var” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi 19 Mayıs İlçe Başkanı Mustafa Selçuk, ”Düğünümüz bir cenazemiz bir, komşumuz bir hüzünümüz bir, ilçemiz bir, belediye başkanımızda adayımız da bir. dedi”

15-temmuz’dan-bu-yana-mhp-ile-beraber-hareket-ediyoruz-g.jpg15-temmuz’dan-bu-yana-mhp-ile-beraber-hareket-ediyoruz.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.