15 Senenin Problemi 4 Günde Bafra’da Sona Erdi: “NE OLDU BANA?”

15 yıl boyunca şiddetli baş ağrıları ve yorgunluk çeken Mustafa Yılmaz, başvurduğu çeşitli tıp dallarından sonra kendisine şok tedavisini yapılması önerildi. Tedaviyi reddeden Mustafa Yılmaz, şifasını alternatif tıpta buldu.

A+A-

Tedavi sırasında kendinden geçen Yılmaz, kısa süreli hafıza kaybı yaşadı.

''UYARI; Bu videolu haber, Mustafa Yılmaz ve yakınları tarafından izin alınarak çekim yapılmıştır ve haber haline getirilmiştir. Tüm yasal hakları Barış Medya Grup tarafından saklıdır...''

Evlendikten sonra Hollanda’ya yerleştiğini sonrasında aşırı sinirlilik ve agresiflik yaşadığını belirten Mustafa Yılmaz, öncelikle din adamına başvurduğunu kendisine verilen okunmuş suyun ardından baş ağrısı başladığını ve fiziksel ve psikolojik sağlının daha da kötüye gittiğini söyledi. Yaşadığı sağlık problemlerine çözüm bulmak umuduyla nöroloji, psikiyatri gibi rahatsızlığına göre çeşitli tıp branşlarına başvurdu. Çeşitli tedavilerin ve ağır tıbbi ilaçların kullanımı sonucunda sonuç elde edemeyen Yılmaz, kendisine son olarak şok tedavisi önerildiğini söyledi. Şok tedavisini reddetmesinin ardından Hollanda’da pek çok din adamın başvurduğunu ancak yine sonuç alamadığını belirtti.

“Çok Sinirli ve Agresiftim”

Psikolojik olarak sürekli sinirli ve agresif olduğunu söyleyen Yılmaz şunları ekledi: “Sürekli tabut, ölü insanlar görmeye başlamıştım. Daha pek çok görüntü görüyordum. Dua okuduğumda rahatsızlanıp bayılıyordum ve camiye giremiyordum.” Bunun yanında fiziksel olarak şiddetli karın ağrısı ve baş ağrısı, kronik yorgunluk çektiğini ifade eden Yılmaz, çözüm arayışlarının sonuçsuz kaldığı ve vazgeçtiği bir anda sosyal medya üzerinden Metafizik Uzmanı Beytullah Şentürk’ü bularak ona danıştığını dile getirdi.

“Çok Para Kaybettim”

Metafizik Uzmanı Beytullah Şentürk’e danışmadan önce hastanelere ve hocalara çok para harcadığını dile getiren Yılmaz: “En az 10 tane hocaya gittim, tıp alanında farklı branşlarda profesörlere ve çok gelişmiş hastanelere gittim ve buralarda elimdeki tüm parayı harcadım ancak sonuç alamadım.” Metafizik Uzmanı Beytullah Şentürk ile konuştuğunda seanslarına Hollanda’da başladığını daha sonra Beytullah Şentürk’ün davetiyle Bafra’daki ofisine gelen Yılmaz, tedavisine burada devam ettiğini söyledi.

Şimdi Çok İyi

Metafizik Uzmanında 4 gün boyunca tedavi gördüğünü ve 4 farklı seansa girdiğini ifade eden Mustafa Yılmaz, seanslarından bahsederek şunları ekledi: “Her seansımın sonrasında kendimi çok iyi hissediyordum. Ancak üçüncü günümün seansını hatırlamıyorum. Uyandıktan sonra bir süre hafıza kaybı yaşadım ve ne olduğunu anlayamadım. Eşim bana neler olduğunu anlattı ancak ben şuanda görmek izlemek istemiyorum.” Kendisini çok iyi hissettiğini kaydeden Yılmaz, sözlerini şöyle tamamladı: “15 senenin problemi 4 günde sona erdi, keşke daha önce gelebilseydim.”

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum