14 Yılda Havza’ya Rekor Yatırım

14 Yılda Havza’ya Rekor Yatırım

Havza Belediye Meclisi Nisan ayı toplantısı, Belediye Başkanı Murat İkiz başkanlığında gerçekleştirildi. Havza Belediye Başkanı Murat İkiz Samsunun 17 ilçesi arasında nüfusuna göre Havzanın 14 yıl içerisinde en fazla yatırım alan ilçesi olduğunu belirtere

A+A-

Havza Belediye Meclisi Nisan ayı toplantısı, Belediye Başkanı Murat İkiz başkanlığında gerçekleştirildi. Havza Belediye Başkanı Murat İkiz Samsunun 17 ilçesi arasında nüfusuna göre Havzanın 14 yıl içerisinde en fazla yatırım alan ilçesi olduğunu belirterek; “İlçemizde 2004 yılından bu yanan 142 milyon 500 bin lirası belediye ve 210 milyon lirası kamu olmak üzere toplam 352 milyon 500 bin liralık yatırım yapıldı.” Dedi.

Havza Belediyesi 2017 yılı faaliyet raporu görüşmelerinde söz alan Havza Belediye Başkanı Murat İkiz Havza’da yapılan Havza Belediyesi ve kamu yatırımları hakkında meclis üyelerine bilgiler verdi.

İkiz göreve başladıkları 2004 yılından bu yanan Havzanın nüfusa oran ile Samsun’da en çok yatırım alan ilçe olduğunu belirterek; “ İlçemizde 2004 yılından bu yanan 142 milyon 500 bin lirası belediye ve 210 milyon lirası kamu olmak üzere toplam 352 milyon 500 bin liralık yatırım yapıldı. Geride kalan 14 yıl içerisinde su, kanalizasyon, yol, jeotermal çalışmalar, Belediye Kültür Merkezi gibi altyapı ve üst yapı çalışmaları, sosyal yaşam alanları gibi belediyecilik anlamında önemli çalışmalar yaptık ve birçok hizmeti ilçemize kazandırdık. Yine ilçemizde Organize sanayi bölgesi, hastane, termal fizik tedavi hastanesi ve TOKİ konutları gibi birçok hizmet ve tesiste kamu yatırımı olarak ilçemize kazandırıldı.” Dedi.

Havza Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleştirilen toplantıda ilk olarak görev sürerli dolan Belediye Encümeni,  Belediye Kesin Hesap ve Bütçe Komisyonu ile İmar Komisyonu üyesi seçimleri yapıldı.

Yapılan oylama ile Asım Özen ve Seyit Ahmet Ünal Belediye Encümen Üyesi, Mahmut Gümüştekin, Recep Akça, İsmail Korkmazlı, Hamza Akkurt ile Necmiye Dilek Belediye Kesin Hesap ve Bütçe Komisyonu Üyeliklerine ve  Yahya Ayan, Asım Özen, Seyit Ahmet Ünal, Ahmet Rafet Ergin ve Zekeriya Önal İmar komisyonu üyeliklerine seçildi.

Meclis toplantısı yapılan seçimlerin ardından gündem maddelerinin görüşülmesi ile sona erdi.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.