Alaçam'da Ahşap Ev Yangında Küle Döndü

Alaçam'da Ahşap Ev Yangında Küle Döndü

Alaçam'a bağlı Uzunkıraç Mahallesi'nde gece saatlerinde çıkan yangın, mahalle sakinlerini korku dolu anlar yaşattı. Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri ve belediyenin destek birimlerinin yoğun çabalarıyla yangın kontrol altına alındı

A+A-

Alaçam'a bağlı Uzunkıraç Mahallesi'nde gece saatlerinde çıkan yangın, mahalle sakinlerini korku dolu anlar yaşattı. Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri ve belediyenin destek birimlerinin yoğun çabalarıyla yangın kontrol altına alındı. 

Alaçam Belediye Başkanı Ramazan Özdemir'de olay yerine gelerek aileye destek oldu ve yangınla ilgili bilgi aldı. Yangında ahşap ev tamamen yanarken, can kaybı olmaması yüreklere su serpti. Yangınla ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Ramazan Özdemir: "Rabbim her türlü kazadan, beladan ve afetten muhafaza eylesin.
Ailemize ve Uzunkıraç Mahallemize geçmiş olsun. Devlet ve millet olarak el ele ailemizin yaralarını hep birlikte saracağız inşallah" diye konuştu.

whatsapp-image-2024-07-06-at-09-53-44.jpegwhatsapp-image-2024-07-06-at-09-53-41-1.jpegwhatsapp-image-2024-07-06-at-09-53-42.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.