12 YILLIK AŞK, 12.12.12'DE MUTLU SONA ULAŞTI

12 YILLIK AŞK, 12.12.12'DE MUTLU SONA ULAŞTI

12.12.2012 tarihinde Samsun'da dünya evine girmek isteyen çiftler, yaptıkları hazırlıklar sonrasında nikah dairelerinde bugün evlendi.

A+A-

Samsun'da 12 senelik birliktelikleri olan Burçin Ocaktan ve Hüseyin Ocaktan çifti ilişkilerini özel bir tarih olarak hatırlayacakları 12.12.2012 tarihi özellikle seçerek, mutlu sona ulaştırdılar. İlkadım Belediyesi Yıldıray Çınar Kültür Merkezi'nde bulunan evlendirme memurluğuna yaklaşık 20 gün önce müracaat ettiklerini söyleyen Hüseyin Ocaktan, "Eşimle ben ortaokuldan beri beraberiz. Bugünün özel bir tarih taşımasından dolayı da böyle istedik. Çok mutluyuz" dedi.
İlkadım Belediyesi Evlendirme Dairesi Ruhsat Şefi Ahmet Salih Atar'ın ve şahitlerin huzurunda evlenen Ocaktan çifti bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Nikah kıyımı sonrası açıklamalarda bulunan Ruhsat Şefi Ahmet Salih Atar, ise bu aylarda normalde günde 4 ya da 5 nikah kıydıklarını 12.12.2012 tarihinin özel olmasından dolayı nikah yoğunluğu yaşadıklarını belirtti. Atar, "Her zaman denk gelmeyen bu özel günde evlenmek için yoğun talep oldu. Bugün imkanlarımız zorlayarak 23 çiftimizi kabul ettik ve dünya evine uğurladık. Bugünü alamayan çiftlerimizi ise yine bizim için özel bir tarih olan 20.12.2012 yani 20122012 tarihine attık" dedi.
Ayrıca Atakum, Canik ve Tekkeköy ilçeleriyle birlikte bugün toplam 46 nikah kıyıldığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.