11 Bin Gence Ücretsiz Eğitim

11 Bin Gence Ücretsiz Eğitim

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş;” Sporun şehrimizde gelişmesi ve sporcuların desteklenmesi için çalıştıklarını belirterek,

A+A-

“Şehrimizde gençleri spora teşvik ediyoruz. Herkes sporla buluşsun diye spor salonlarımızda 11 bin gencimize ücretsiz salon sporlarına yönelik eğitim veriyoruz” dedi.
İlkadım  Belediyesi Mete Adanır Kapalı Spor Salonunda  gençlere basketboldan haltere, pilatesten, güreşe varana kadar tam 14 branşta 11 bin öğrenciye ücretsiz salon sporlarına yönelik hizmet veriyor. İlkadım Belediyesi İlkadım’lı gençlere yönelik sürdürdüğü kültürel ve sportif faaliyetlerini artırıyor. Kadifekale  Mahallesi ‘nde uzun zamandır hizmet veren, kent merkezinden yaklaşık 20 dakikalık yürüyüş ya da araçla 10 dakikalık mesafede yer alan salonda,   badminton, basketbol, jimnastik, güreş, eğlenceli atletizm, step aerobik, bay – bayan fitness, pilates, Muaythai,Kickboks, Taekwondo, gibi dersler veriliyor. Çeşitli dallarda sporseverlere hizmet  veren Mete Adanır Spor Salonunda eğitim alan sporculara ulusal ve uluslararası müsabakalarda  ücretsiz ulaşım imkanıda sunuluyor. Tam donanımlı  spor salonunda bütün spor dallarındaki faaliyetler, alanında uzman eğitmenler eşliğinde yapılıyor. Ayrıca Spor salonunda bulunan özel yetenek parkurunda Polis Meslek Yüksel Okulu, Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu,  Polis Okulu ve Askeri Liselere girecek olan adaylara ücretsiz etaplarda yapılacak olan yetenek sınavlarına kendilerini hazırlıyor.
“Ailelerin ve ilçe halkının ilgisi bizleri mutlu ediyor”
Sporda branş ayrımı yapmaksızın gençlerimizi salon sporlarına teşvik etmek adına dalında uzman spor branşları antrenörlerimiz tarafından spor salonlarımızda  ücretsiz eğitim veriyoruz. Ailelerin ve ilçe halkını spor tanıtım faaliyetlerimize ilgisi harika ve bu bizi gerçekten çok mutlu ediyor diyen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş;“ Spora ve sporcuya her alanda destek sağlıyoruz. Özellikle gençlerimizin spora daha çok yönelmelerini sağlamak ve kötü alışkanlıklardan uzak durmaları adına Gençlik ve Spor Bakanlığımızın destekleri ile gençlerimizi sporsal faaliyetlere yöneltecek alanları çoğaltıyoruz. Gençlerimiz bizlerin geleceğini oluşturuyor. Bu yüzden onlarla ilgili olan her türlü projeye destek veriyoruz. Bunun yanına spor her yaşta var olan bir olgu. Sağlık için de yapılması gerekiyor. Vatandaşlarımızın sağlığı ve rahatlığı içinde mahallelerimizde sem sahaları oluşturuyor, parklarımıza fitness aletleri kazandırıyoruz” dedi.

lkadim-spor01.JPGlkadim-spor02.JPGlkadim-spor07.JPGlkadim-spor05.JPG

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.