1 Nolu S.S.Bafra / Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Ali Hancı Güven Tazeledi

1 Nolu S.S.Bafra / Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Ali Hancı Güven Tazeledi

1 Nolu S.S.Bafra / Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Ali Hancı yapılan genel kurulda üyelerin tamamının oyunu alarak güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

A+A-

1 Nolu S.S.Bafra / Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Ali Hancı yapılan genel kurulda üyelerin tamamının oyunu alarak güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.
1 Nolu S.S.Bafra / Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Ali Hancı Bafra TSO Toplantı salonunda yapılan genel kurulunda  yeniden başkan seçilerek güven tazeledi.
Bafra Ticaret ve Sanayi Odası (TSO ) toplantı salonunda yağılan genel kurul ilk olarak divan kurulunun seçimi ile başladı.
Divan Başkanlığına Mali Müşavir Recep Uzun seçilirken, üyeliklerine ise Murat Hancı ve Uğur Günyeli seçildi. Saygı duruşunun ardından Yönetim ve Denetim Kurullları raporları okundu ve müzakeresi yapıldı.Bilanco ve Gelir-Gider tablolarının okunmasının ardından, Yönetim ve Denetim Kurullarının ayrı ayrı ibraları yapıldı.
Tahmini bütçenin okunmasının ve onanmasından sonra Ticaret Bakanlığının Karayolu yük taşıma ile ilgili yeni ana sözleşmesinin intibakının görüşülmesi ve karara bağlanması istişaresi yapıldı. Yönetim ve Denetim Kurullarının seçiminin ardından dilek ve temenniler bölümüne geçildi.
1 Nolu S.S.Bafra / Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Ali Hancı yaptığı konuşmada,''2022 olağan kongremize hepiniz hoşgeldiniz. Kooperatif binamız inşaat halinde olduğundan bu salonu bizlere tahsis eden Bafra Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş’a komisyon başkanı olarak teşekkürlerimiz arz ediyorum. 30.06.2022 tarihinde yapılan genel kurulda görevi devir aldık. Yaptığımız çalışmalarla kooperatifimizi sayılı kooperatifler arasına soktuk. Bafra’da potansiyeli yüksek Tarım Kredi Kooperatifinin yük taşıma işini sürekli olarak kooperatifimize bağladık.  Kooperatifimiz aktif olarak devam etmektedir.
1 Nolu S.S.Bafra / Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi nakliye piyasasında var olduğunu ispatlamıştır.''dedi.

Yapılan genel kurulda yönetim kurulu şu isimlerden oluştu.
Başkan : Ali Hancı
YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELER....
Murat Türkmen, Aziz Kurtoğlu
YEDEKLER...
Ersan Atar, Uğur Günyeli, Güngör Deniz
DENETİM KURULU ASİL... Selaattin Taşkın, Zeki Türköz YEDEKLER... Murat Alaca, Gökhan Yıldız 
1 Nolu S.S.Bafra / Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Ali Hancı’nın  güven tazeleyerek yeniden başkan seçildiği genel kurula Bafra  Kahvaciler Odası Başkanı ve Bafra Kızılırmak Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Yılmaz, Bafra  Marangoz, Mobilya ve Ağaç İşleri Odası Başkanı İlhan Erken , Bafra Elektrik ve Elektronikçiler Odası Başkanı Bülent Kulaksız, Bafra Karaburç Mahallesi Muhtarı Eşrek Aşcı ve çok sayıda üye katıldı.

motorlu-tasiyicilar-kooperatifi-baskani-ali-hanci-guven-tazeledi7.jpgmotorlu-tasiyicilar-kooperatifi-baskani-ali-hanci-guven-tazeledi6.jpgmotorlu-tasiyicilar-kooperatifi-baskani-ali-hanci-guven-tazeledi4.jpgmotorlu-tasiyicilar-kooperatifi-baskani-ali-hanci-guven-tazeledi3.jpgmotorlu-tasiyicilar-kooperatifi-baskani-ali-hanci-guven-tazeledi2.jpgmotorlu-tasiyicilar-kooperatifi-baskani-ali-hanci-guven-tazeledi1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.