ZİRAAT ODASINDAN MUHTARLARA TANIŞMA YEMEĞİ

ZİRAAT ODASINDAN MUHTARLARA TANIŞMA YEMEĞİ

Bafra Şehir kulübünde gerçekleştirilen tanışma yemeğine, Bafra Ziraat Odası Başkanı Sait Karagöl, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ve çok sayıda muhtar katıldı.

A+A-

Karagöl, “Değerli arkadaşlarım bir kez daha vurgulamak istiyorum, yöneticisi olduğunuz mahallelerinizde, muhtarlar arasında ki, beşeri ilişkileriniz saygı kuralları çerçevesinde hareket ederek sizlere tevdi edilen bu kutsal görevi en iyi şekilde yapmalıyız. Bu amaçla muhtarlar derneği ve oda başkanlığımız olarak özellikle yeni seçilen muhtarlarımızın her türlü iş ve işleminde her zaman yanınızda olduğumuzun bilinmesinde de fayda görmekteyim. Bugüne kadar köylerinde muhtarlık görevini yerine getiren, seçilemeyen veya görevi bırakan eski muhtarlarımıza bundan sonraki yaşamlarında sağlık ve başarılar diler, köylerine yaptığı hizmetlerinden dolayı teşekkürlerimi sunarım. Yeni seçilen veya muhtarlıkları devam eden arkadaşlarımıza seçildikleri muhtarlık görevinin hayırlı olmasını diliyorum ”dedi.

Yemekte konuşan, Bafra Ziraat odası başkanı Sait Karagöl, Muhtarlık görevinin kutsal bir görev olduğu nu belirten Karagöl, “30 Mart 2014 tarihinde yapılan mahalli idareler genel seçimlerinde, mahallelerimizden seçilen tüm muhtarlarımızı yürekten kutluyorum. Bafra Ziraat Odası olarak düzenlediğimiz tanışma yemeğimize hepiniz hoş geldiniz. Demokrasinin temel taşı olan muhtarlık görevinin, kutsal bir görev olduğu bilinciyle, insana ve hakka hizmetin birinci öncelikli görevlerimiz arasında yer aldığı unutulmamalıdır. Bu kutsal görevi yaparken, kurum ve sivil toplum örgütleriyle uyum içersinde çalışıldığında yapılacak olan hizmetlerin gerçekleşmesine hız vereceği unutulmamalıdır” dedi. Sait Karagöl, Kamu yararına yapılacak olan her türlü yardıma ve fedakârlığı hazır olduklarını söyledi.

     Daha sonra söz alan Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, yaptığı konuşmada, Köylerinde mahalle statüne kavuştuğundan bundan böyle imkanları ölçüsünde birçok hizmeti belediye olarak kendilerinin yapacağına dikkat çekti.

Şahin, “ Çok yakında Mahalle Muhtarlarımızla bir ara gelerek yapılacak hizmetlerimizi belirleyerek aciliyetine göre sıralamayı tespit etmek amacıyla yapacağımız bu toplantıya Mahalle muhtarlarımız ihtiyaç duydukları hizmet talepleri için dosya hazırlamalarını istiyoruz. Bu duyuruyu da bu vesileyle yapmış olalım” dedi. Zihni Şahin, Bafra Ziraat Odası Başkanı Sait Karagöl ve tüm muhtarlara teşekkür ederek, uyum içersinde seçilmişler olarak halis niyetlerle hizmet yapacaklarını da sözlerine ekledi. Düzenlenen yemkete Sofra duasını Bengü Mahalle Muhtarı Hasan Yavuz yaptı.

      

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.