ZİHNNİ ŞAHİN: 30 AĞUSTOS VATANIMIZI TESCİLLEYEN MÜHRÜMÜZDÜR

ZİHNNİ ŞAHİN: 30 AĞUSTOS VATANIMIZI TESCİLLEYEN MÜHRÜMÜZDÜR

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahi 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınlamıştır. Başkan Şahin mesajında şu görüşlere yer vermiştir:

A+A-

Ağustos ayı zaferler ayımız. 26 Ağustosta Anadoluymuzu ebedi yurdumuz yapan Malazgrit zaferimizi kutladık. Şimdi ise Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Paşa'nın Başkomutanlığındaki ordularımızla kazandığımız ve  Kurtuluş Savaşımızın en büyük zaferinin 93'üncü yıldönümünü kutlamaktayız. Ülkemizin her zerre toprağında ve dünyanın dört bir yanında yaşayan tüm vatandaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramını gönülden kutluyorum.

Bu zafer, tarihe gömülmek ve yok edilmek istenen bir milletin, adeta küllerinden yeniden doğuşunun, uçurumun kenarından dönerek kendisine yeni bir yol çizişinin ifadesidir. 30 Ağustos Zafer Bayramı, aynı zamanda son devletimiz olan Cumhuriyetimizin de en anlamlı ve güzel müjdecisidir.

 Cumhuriyetimiz tarihi boyunca devletimizle halkımızın bağlarını zayıflatmaya yönelik, birlik ve dirliğimizi bozmaya ve ülkemizi karıştırmaya yönelik tüm çabalara rağmen, milletimiz daima ülkesine sahip çıkmış, bu uğurda hiçbir fedakârlıktan kaçınmamıştır. Bugün de, ülkemizin ve milletimizin birliğine, beraberliğine, kardeşliğimize ve geleceğimize yönelik tehditlerle ve saldırılarla karşı karşıyayız

Bu hain saldırılara ve tüm hainliklere karşı  ihtiyacımız olan tek şey, birliğimizi, beraberliğimizi, dayanışmamızı güçlendirmek, iç ve dış tüm düşmanların karşısına her zaman olduğu gibi tek vücut olarak çıkmaktır.  Bölünme kabul etmeyen  bir anlayış ile "Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet" ilkesi etrafında bütünleşen milletimiz, inşallah, bugün yaşadığımız tehditleri de yok edecektir. "bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır / Toprak, eğer uğrunda ölen varsa vatandır" dizesinde ifade edildiği gibi, bir gül bahçesine girer gibi toprağa düşen her şehidimiz, bu toprakları vatanımız olarak tescilleyen birer mühürdür. Her şehidimiz ve gazimiz Aadolunun ebedi yurdumuz olduğunun şahididir. Bu vesileyle, Gazi Mustafa Kemal başta olmak üzere, tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi bir kez daha minnetle, rahmetle anıyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun.

ZİHNİ ŞAHİN

BAFRA BELEDİYE BAŞKANI

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.