Zihni Şahin’den Özdemir’e Ziyaret

Zihni Şahin’den Özdemir’e Ziyaret

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığını devreden Zihni Şahin Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir’i ziyaret etti.

A+A-

Havza Belediyesi makamında gerçekleşen ziyarette  eski Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ile bir süre görüşerek sohbet ettiler.

Şahin görev süresi boyunca her zaman önceliğinin Samsun olduğunu belirterek; “Bu bir hizmet yarışı. Görev süremiz boyunca herkese eşit şekilde hizmet verdik ve anlımızın akı ile görevi ve bayrağı bizden sonra gelene emanet ettik. Size ve ekibinize çıkmış olduğunuz bu yolda başarılar diliyorum. Önemli olan halkın gönlüne dokunacak ve halkın gönlünde yer tutacak hizmetlere imza atmak. Cenabı Mevla’m görevinizi hayırlı eylesin” dedi.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ise ziyaretinden ötürü Şahin’e teşekkür ederek; “Çıkmış olduğumuz bu yolda sizlerin bilgi ve tecrübe birikiminiz bizlere her zaman rehber olacak. İnşallah güzel işler yapmak için yola çıktık ve halkımızın teveccühü ile göreve başladık. Önceliğimiz her zaman halkımız ve Havzamız. Sizlerde bundan sonraki yaşantınızda sağlık ve mutluluklar dilerim” dedi.

111-012.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.