Zeren;"Önce moralimizi düzelteceğiz"

Zeren;"Önce moralimizi düzelteceğiz"

SAMSUNSPOR Sportif Diretörü Coşkun Zeren, 12 Şubat'ta oynayacakları Sivasspor maçı hakkında, "Sivasspor ligin en iyi kadrosuna sahip bir takım. Artık bizim için ligin altında üstünde fark etmiyor.

A+A-

SAMSUNSPOR Sportif Diretörü Coşkun Zeren, 12 Şubat'ta oynayacakları Sivasspor maçı hakkında, "Sivasspor ligin en iyi kadrosuna sahip bir takım. Artık bizim için ligin altında üstünde fark etmiyor. Çünkü artık morali, motivasyonu ve koordinasyonu iyi olan maçları içeride ya da dışarı da kazanabiliyor. Ben Sivas'tan mutlu döneceğimize inanıyorum" dedi.

Gerçekleşen transferler ve takımın mevcut durumunu değerlendiren sportif direktör Zeren şunları söyledi:

"Ara transferde 8 yerli 5 yabancı futbolcuyu renklerimize bağladık. Son 1 ay ve transfer süreci çok zordu. Takıma 1-2 oyuncu değil takımın iskeletini değiştirmek zorunda kaldık. Detaylı ve yoğun bir çalışma oldu. Tabi ki inişler ve çıkışlar olacaktır. Ama Samsunspor her maça galibiyet için çıkacak. Bu düşünceyle hareket edecek ve sportif olarak savaşacaktır. Biz yeni oyuncularımızın ve mevcut oyuncularımızın performanslarını gördükçe mutlu oluyoruz. Önümüzde zor 15 maç var. Hakikaten zor bir süreçten geçeceğiz. Bundan sonra takıma izin vermeyeceğiz. Sahamızda yoğun kar var. Arkadaşlarımız çalışmalarını sürdürüyor ama sahamızda antrenman yapma şansımız zor görünüyor. 3-4 gün burada antrenman yapamazsak zor bir sürece gireriz. Bu akşam bir değerlendirme yapacağız. Bu süreci çalışarak geçirmek istiyoruz. Şehir dışına gitme durumumuzda olabilir. Burada anormal kar var. Bununla ilgili kararı bu akşam alacağız."

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.