Zeki ve Kenan Tulum Kardeşlerden 1930 Bafraspor'a Destek

Zeki ve Kenan Tulum Kardeşlerden 1930 Bafraspor'a Destek

Samsun Bölgesi Süper Amatör Ligi ekiplerinden 1930 Bafraspor'a İş adamlarından ve Esnaflardan destek devam ediyor.

A+A-
Bafra'da 30 yıldır esnaflık yapan Tulum Bobinaj işletme sahibi Zeki ve Kenan Tulum kardeşler 1930 Bafraspor'a destek için taşın altına eline koyarak biz de bu sene 1930 Bafrasporumuzun yanındayız diyerek destek verdi.
 
Tulum Bobinaj işletme sahibi Zeki Tulum; yakından takip ettiğimiz 150 bin nüfuslu ilçemizin takım olan 1930 Bafraspor'u karşılaşmalarını kaçırmadan takip ediyoruz. Tarihi başarılarla dolu olan takımızın Amatör ligde mücadele etmesi bizleri derinden üzüyor. Ama görüyoruz ki Kulüp Başkanı Fatih Yıldız ve Yönetimi takımı bu alt ligden üst lige çıkarmak için mücadele ediyorlar.Bu özveri çalışmalarından dolayı onları maddi ve manevi yönünden destek vermek istedik. Onlara inancımız tam, çünkü 2018 - 2019 Süper amatör liginde Şampiyonluğa oynayacak kadro oluşturmaya çalışıyorlar yaptıkları transferlerle bu bizlere hissettiriyorlar. Onların inancına bizde tam destek vererek onların yanında olmak istedik ve şehir olarak bu yıl zor olacak ama onlar bu işi bu yıl bitirerek Bölgesel Bal ligine 1930 Bafraspor  çıkacaktır. dedi.  
 
1930 Bafraspor Kulüp Başkanı Fatih Yıldız ; Kulüp olarak bu yılda başta çok değerli Bafralı İş adamlarımız ile Esnaflarımız olsun maddi ve manevi yönünde yanımızda olduklarını görmek dolayı ayriyeten bizlere moral oluyor. Onların bu  desteğini karşılık bizlere büyük görev düşerek mahcup olamamak olacaktır diyen Yıldız, işimiz bu yılda kolay olmayacak onun farkındayız, zor bir lig ile karşılaşmalar bizleri bekliyor. Ama inşallah bu iş  bu sene olacak takımıma güveniyorum ve inanıyoruz.dedi.
 
Son olarak 1930 Bafraspor Kulüp Başkanı Fatih Yıldız, Kulüp Başkan yardımcıları Osman İleri, Selami Arslan ve Alt Yapı Sorumlusu Yunus Parlak 1930 Bafraspor'a katkılarından dolayı Tulum Bobinaj işletme sahibi Zeki ve Kenan Tulum kardeşlere günün anlam ve önemini belirten 1930 Bafraspor logosu olan plaketi taktim ettiler. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.