İngiliz gazetesi Ülkücülere terörist dedi!

İngiliz gazetesi Ülkücülere terörist dedi!

Adriana Lima’nın Miami’de tanıştığı Türk bir kişinin spor salonunu ziyaret ettiği sırada telefon ile çekilen ve Lima’nın bozkurt işareti yaparak uluduğu görüntülerin ardından İngiliz Gazetesi ülkücüleri terörist ilan etti.

A+A-

Adriana Lima’nın Miami’de tanıştığı Türk bir kişinin spor salonunu ziyaret ettiği sırada telefon ile çekilen ve Lima’nın bozkurt işareti yaparak uluduğu görüntüler sosyal medyada yayınlanmıştı. Daily Mail, görüntülerin yayınlanmasının ardından Adriana Lima’nın Türkiye’de çok sayıda vatandaşın ölümüne neden olmakla suçladıkları ülkücülere destek verdiğini iddia etti. Gazete, ülkücülerin MHP’nin silahlı kolu olduğunu öne sürdüğü haberinde, ülkücülerin 1970’lerde  ölüm mangasına dönüştüğü suçlamasını yaparak, geçmişte çok sayıda siyasal suikastın da sorumlusu olduğu yorumunu yaptı. Gazete, bozkurtların 1981 yılında İkinci Papa John Paul’e Roma’da yakın mesafeden ateş açarak suikast girişiminde bulunduklarını ve Papa’nın bu saldırıdan yaralandığını yazdı.

 Gazete haberinde ünlü mankenin sözcüsünün açıklamalarına da yer verdi. Haberde sözcü, Lima’nın kandırılarak bozkurt işareti yaptığını iddia ederek, “Görüntüler, Lima’nın Miami’de tanıştığı ve o gün spor salonuna ziyarete gelen Türk boksör tarafından çekildi. Lima, yaptığı hareketin ayrıntılarından habersizdi. Lima’nın Türkiye’deki siyasi partilerle herhangi bir bağlantısı yok” savunmasını yaptı. 

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.