ZAFER BEKTAŞ: KİŞİ BAŞI GELİR ARTACAK

ZAFER BEKTAŞ: KİŞİ BAŞI GELİR ARTACAK

İYİ Parti Bafra İlçe Başkanı Zafer Bektaş seçim gezilerini aralıksız sürdürüyor.

A+A-

Bektaş:“ İyi bir TÜRKİYE için yola çıkıyoruz, İyi insanları insanlık tarihine armağan etmiş bir milletiz.

Bafra İlçe Başkanı Zafer Bektaş : İYİ Parti İktidarında, Fert Başı Geliri 16.000 $’a, GSYH’ı da 1.4 Trilyon $’a çıkacağız. Milli gelir dağılımındaki adaletsizliği ortadan kaldıracağız. Yatırım ortamının iyileştirilmesine, üretim faktör verimlilikleri ile yurt içi tasarrufların artırılmasına yönelik tedbirler alacağız. İşletmelerin gelir ve kazanç düzeylerini yükselteceğiz. Uluslararası üretim, pazarlama ve değer zincirlerine eklemlenebilecek üretim ve iş modellerini destekleyeceğiz.
Başta işsizlik, enflasyon, cari açık ve dış borç olmak üzere ekonomideki yapısal sorunların kalıcı bir şekilde çözümünü sağlayacağız.

Reel sektörün nitelikli ve istikrarlı bir şekilde büyümesi, yurt dışı rekabet imkanları ile ticari işbirliği ve ilişkilerinin geliştirmesi ve karlılığının artırılması için gerekli yasal, idari ve yapısal düzenlemeler yapacağız. Yüksek dış ticaret açığı, yüksek cari açık, yüksek dış borç üreten, kırılgan ve istikrarsız büyümeye sebep olan koşulları ortadan kaldırmak, kurumsal ve yapısal olarak dengeli, istikrarlı ve sürdürülebilir bir ekonomik yapı oluşturmak temel hedefimiz olacaktır.

Türkiye Dayanışma Fonu’nu kuracağız.
 

İktidarımızın ilk 100 gününde Türkiye Dayanışma Fonu’nu kuracağız. Bu Fon ile, 30 Nisan 2018 tarihi itibarıyla borçları yasal takibe ya da yakın takibe alınmış ve de borçları tahsilat şirketlerine satılmış olan 5 milyon vatandaşımızın tüketici kredisi, kredi kartı ve kredili mevduat hesaplarından doğan borçlarını satın alacağız.

Asgari ücretlinin, İşsizlerin, Emeklinin ve Şehit ve gazi ailelerinin bu kapsamdaki borçlarını sileceğiz.

Maddi durumu nispeten yerinde olan vatandaşın borcunun yüzde 80’ini sileceğiz. Kalan yüzde 20, 10 yıl takside böleceğiz. Borç ödemesi bitene kadar yeni kredi çekilmesine izin vermeyeceğiz. ’Dedi.

HABER:İYİ PARTİ BASIN BÜROSU

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.