Yusuf Ziya Yılmaz'dan MHP Ziyareti

Yusuf Ziya Yılmaz'dan MHP Ziyareti

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak’ı ziyaret etti.

A+A-

Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak’ın il başkanlığı görevine gelmesi sonrasında hayırlı olsun ziyaretine gelen Yusuf Ziya Yılmaz, Karapıçak’a hayırlı olsun ve başarı dileklerini iletti. Milliyetçi Hareket Partisi 25. Dönem Samsun Milletvekili olan Hüseyin Edis’in de bulunduğu ziyarette gündem Cumhur İttifakı ve 31 Mart yerel seçimleri oldu.

MHP İl Başkanı Abdullah Karapıçak ve yönetim kuruluna nezaket ziyareti gerçekleştiren AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, ziyaret ederek Milletvekili Yılmaz, bir süre önce göreve başlayan Karapıçak ve yönetim kuruluna hayırlı olsun dileklerini ileten Yılmaz, başarı temennisinde bulundu.

Ziyaretten memnuniyetini dile getiren Karapıçak “31 Mart yerel seçimlerine hazırlıklarımız teşkilat bazında tamamlandı. İttifak konusundaki hassasiyetimiz en üst seviyededir. Teşkilatlarımız üzerine düşeni yapacaktır. Milliyetçi hareket Partisi Yüce Türk Milleti adına her zaman olduğu gibi bu zor süreçte de üzerine düşeni yapmaktadır. Tabanımız Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin beka vurgusunu anlamış ve 31 Mart yerel seçimlerde gereğini yapacaktır.” dedi.

Yılmaz ise konuşmasında “Cumhur İttifakı'nın birlik beraberlik içerisinde el ele çalışmalarını sürdürüyor, AK Parti ve MHP'nin Cumhur İttifakı ile Türkiye'ye büyük hizmetler için yola çıkmıştır. Halkın Cumhur İttifakı'na büyük bir teveccühü vardır. Cumhur İttifakı kardeşliğin, birlik ve beraberliğin sembolüdür. Büyük başarıların ittifak kapsamında el edileceğine yürekten inanıyoruz. Türkiye için, milletimiz için hep birlikte çalışmaya, mücadele etmeye devam edeceğiz. Ziyaretimiz vesilesiyle bir süre önce görev başlayan MHP Samsun İl Başkanı Sayın Abdullah Karapıçak’a ile yönetim kuruluna, hayırlı olsun ve başarı dileklerimizi iletiyoruz.” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi 25. Dönem Samsun Milletvekili Hüseyin Edis ise “Beka sorunu önemlidir. Beka sorununa dar bir bakış anlaşılması mümkün değildir. 15 Temmuz öncesi Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin FETÖ konusundaki uyarıları dikkate alınsaydı 15 Temmuz gibi bir süreç yaşanmazdı. Şimdi ise Genel Başkanımızın beka dediği sorunu bu toplum yaşayarak görmesin diye Milliyetçi Hareket Partisi üzerine düşeni ittifak kapsamında yapmaktadır” dedi.

MHP Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Cumhur İttifakı’na destek çağrısında bulundu.

yusuf-ziya-yilmazdan-mhp-ziyaret-1.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.