YÜKSEL ARSLAN OSMAN GENÇ’İ ZİYARET ETTİ

YÜKSEL ARSLAN OSMAN GENÇ’İ ZİYARET ETTİ

HAYIRSEVER YÜKSEL ARSLAN TÜRK KIZILAY BAFRA ŞUBE BAŞKANI OSMAN GENÇ’İ ZİYARET ETTİ.

A+A-

Göreve başladığı günden bugüne kadar yaptığı çalışmalar ile tüm Sivil Toplum Örgütleri tarafından ve vatandaşlar tarafından takdir gören Türk Kızılayı Bafra Şubesi Başkanı Osman Genç Almanya’da yaptığı girişimler sonucu 1 tır dolusu yardım malzemesinin gelmesine geçtiğimiz aylarda aracılık etmişti.

Bu yardımlar Türk Kızılayı Bafra Şubesi tarafından tespit edilen ihtiyaç sahiplerine teslim edilmiş, Türk Kızılayı her zaman vatandaşının yanında olduğunu hissettirmişti.

Bu bir tır dolusu yardımı gönderen ve ihtiyaç sahibi aileler tarafından gönüllerde yer alan Almanya Mörlenbach şehrinde emekli işçi olarak yaşamını sürdüren Bafralı Hemşerimiz Yüksel Arslan Bafra’ya gelerek Türk Kızılayı Bafra Şube Başkanı Osman Genç’i ziyaret ederek yardımların dağıtımında gösterdiği hassasiyetten dolayı teşekkür etti.

Türk Kızılayı Bafra Şube Başkanı Osman Genç ise yaptığı açıklamada,’’Almanya Mörlenbach şehrinde emekli  işçi olan Bafralı Hemşerimiz Yüksel Arslan’ın girişimleri sonucunda 3 Nisan 2012 tarihinde 1 Tır dolusu yardım gelmişti. Bu 1 Tırda 200 Koli giyim eşyası, 10 Adet Engelli Arabası, 5 Adet Bisiklet ve çeşitli hediye kolileri yardım olarak toplanıldı. Yüksel Arslan’ın Almanya’da bulunan Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri ile yaptığı yazışmalar ve çalışmalar sonucu toplanan bu yardımlar konteynırlara yüklendi. Bu konteynırların Türkiye’ye gönderilme masrafını ise Peta Stapler adlı Alman Vatandaşı 1420 Euro vererek karşılamıştı. Haydarpaşa Limanına gelen yardım malzemeleri Türk Kızılayı Genel Merkezi tarafından sağlanan 1 Tır ile Bafra’ya getirilerek 3 ay önce Türk Kızılayı Bafra Şubesine teslim edildi. Bizlerde ince eleyip, sık dokuyup özenle asıl ihtiyaç sahiplerine ulaşıp, gelen talep üzerine yardımları dağıttık. Yardım konusunda tüm dünya insanlığı aynı düşünceye sahiptir. Onun için yardımın dili, dini, ırkı ve ülkesi ayırt edilemez bir bütünlük sağlamaktadır. Bu anlamlı yardım konusunda büyük girişimi olan Almanya’da yaşayan Bafralı Kardeşimiz, Hemşerimiz Yüksel Arslan’a ve Alman vatandaşı olan dostluğun timsali Peta Stapler’e şükranlarımızı sunarız. Bafra’ya gelip bizleri ziyaret etmesi ise bizleri ayrıca onurlandırmıştır.’’dedi.

Haber:Abdullah Özdemir

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.