Yine Aynı Kareler

Yine Aynı Kareler

Bafra Sanayi Sitesi Esnafları her yağmur yağdığında dükkanların içersi göl haline geliyor.

A+A-

Bafra ilçesinde aşırı  yağmurlardan dolayı sanayi sitesinde   Milli Piyango öğrenci yolu üzerindeki esnaflar  belediyeden bir çözüm bulunmasını istiyorlar.

 

Bafra Sanayi Sitesi Milli Piyango yolu  üzerindeki esnaf Hasan Baş,” Sanayi Sitesi esnafı olarak yolun yüksekliğinden çok şikayetçiyiz. Yol dükkanlardan  30 Cm yüksek. Yağmur yağdığında en ufak yağışlarda  bütün dükkanlarımız su altında kalıyor. Birgün   dükkanlardan su cıkarmak zorunda kalıyoruz.İş yapamıyoruz hiç bir yetkili  yardımada gelmiyor, biz kendi imkanlarımızla esnaf arkadaşlarımız bir birine yardım ederek dükkanlarımızın içersine girmiş olan suları imkanlarımızla dışarıya atıyoruz. Her yağmurda bu sıkıntıyı yaşıyoruz.Sanayi sitesinde kanalizosyon rogorları yok”dedi..

YETKİLİLERDEN ACİL ÇÖZÜM BEKLİYORUZ

Aydın oto kaborta Yılmaz Aydın,” Bafra Sanayi Sitesi Milli Piyango yol üzerindeki esnaf olarak, Bu yolun bir an önce düşürülmesi  yolun dükkanlardan yüksek olmasından dolayı yağan yağmurlar işyerlerimizin içerisine giriyor.Belediyeden rıcamız bir an önce buraya önlem alması her yağmurda bir günümüzün kaybolması müşterilerimizde  mağdur oluyorlar.Bir an evvel mağduriyetimizn giderilmesini istiyorum” şeklinde konuştu.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.