Yılmaz;"Otogar Müjdelerine Devam Ediyor"

Yılmaz;"Otogar Müjdelerine Devam Ediyor"

Samsun Valiliği’nin ve Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin ilçelerde muhtarların şikâyet, talep ve önerilerini dinlemek üzere gerçekleştirdiği "Muhtarlarla Buluşma" toplantısı Ladik'te devam etti.

A+A-

Akpınar Fen Lisesi Şehit Mustafa Yahya Mertcan Konferans Salonu’nda yapılan ‘Muhtarlar Buluşmasına’ Samsun Valisi İbrahim Şahin ve Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ın yanı sıra İlçe Kaymakamı Engin Tok, Ladik Belediye Başkanı Selim Özbalcı, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Ünsal Ağaoğlu, kamu kurum ve kuruluş müdürleri ve ilçemiz mahalle muhtarları katıldı.

Saygı duruşunun yapılması ve İstiklal Marşı'mızın okunmasının ardından '15 Temmuz Tarihi Değiştiren Direniş' belgeselinin gösterimi ile başlayan toplantı da Vali İbrahim Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve Ladik Belediye Başkanı Selim Özbalcı birer konuşma yaparak, Ladik’e yapılan ve yapılacak yatırımlarla ilgili bilgiler verdiler.

Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Yusuf Ziya Yılmaz hizmetlerin değerlendirmesini yaparken, Ladik’e otogar yapılmasının talimatını da vererek, müjdesini verdi.

Başkan Özbalcı, Vali İbrahim Şahin ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’a böyle bir toplantının düzenlenmesinden ve birlikte olmaktan duyduğu memnuniyetini ifade ederek, teşekkür etti.  

Konuşmaların ardından mahalle muhtarları sırayla söz alarak, mahallelerinde yapılan çalışmalar ve sorunlarla ilgili olarak görüşlerini, önerilerini ve taleplerini Vali Şahin ve Başkan Yılmaz’a aktardı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.