Yılmaz; "Ne söz verdiysek arkasındayız"

Yılmaz; "Ne söz verdiysek arkasındayız"

Alaçam'da muhtarlarla bir araya gelen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ,"Ne söz verdiysek bu sözleri yerine getirmek için çalışıyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak evladiyelik yollar yapıyoruz" dedi.

A+A-

Samsun Valisi Osman Kaymak ve Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Alaçam'da Batı Yakası Muhtarlar Derneği Başkanı Sait Karagöl ve derneğe üye muhtarların konuğu oldu. Muhtarlar tarafından büyük bir ilgi ile karşılanan Başkan Yılmaz'a muhtarlar adına teşekkür eden Dernek Başkanı Sait Karagöl, "Biz muhtarlar olarak mahallelerimizin eksikliklerinin giderilmesi noktasında sizlerin kapısını her zaman çalıyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak sizler de her zaman muhtarlarımızın sorunları ile yakından ilgileniyorsunuz. Muhtarlarımıza göstermiş olduğunuz bu yakın ilgi ve alakadan dolayı sizlere tekrar teşekkür ediyorum. Samsun'a ve ilçelerine yapmış olduğunuz hizmetlerden dolayı muhtarlar adına teşekkür ediyorum" dedi.

MUHTARLARIMIZZLA BERABER BAŞARAMAYACAĞIMIZ BİR ŞEY YOK

Muhtarların çok önemli bir görevi üstlendiğini belirten Başkan Yılmaz ise, "Büyükşehir Belediyesi olarak sahadaki çalışmalarımızda muhtarlarımızdan bölgenin sorunlarını öğrenme fırsatı buluyoruz. Özellikle kırsal mahallelerdeki muhtarlarımız o bölgede bizlerin eli ayağı gibiler. Biz bir yandan merkezi geliştirirken bir yandan da kırsala yoğun bir yatırım yapmaktayız. Bu yatırımlarımızdaki amacımız kırsaldaki geri kalmışlığı ortadan kaldırmak. Kırsaldaki yolların iyileştirilmesi, yeni yolların açılması ve ilçelerimizdeki altyapı çalışmalarını önemsiyoruz. Özellikle ilçelerimizde evladiyelik yollar inşa ediyoruz. Ne söz verdiysek arkasında durarak sözlerimizi yerine getirme noktasında gece gündüz çalışıyoruz. Hizmetleri sizlerle birlikte yapıyoruz. Biliyoruz ki birlikte başaramayacağımız hiçbir şey yok" diye konuştu.

Muhtarlar buluşmasına Vali Kaymak ve Başkan Yılmaz’ın yanı sıra Valilik ve Büyükşehir Belediyesi üst düzey yöneticileri ve bürokratları, Kaymakamlar, İlçe Belediye Başkanları, STK üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

ATEŞ ÜSTÜNDE KAYNAYAN GÜĞÜM DUYGULANDIRDI

Ateş üstünde kaynayan güğümün etrafına oturan Başkan Yılmaz, bu görüntünün geçmişi hatırlattığını belirterek duygu dolu anlar da yaşadı. Vali Kaymak ve Başkan Yılmaz'ın muhtarlar buluşması hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

www.samsun.bel.tr_4485_bc4t33jvbeff.jpgwww.samsun.bel.tr_4485_et6o71mtdkhe.jpgwww.samsun.bel.tr_4485_ls0g02vmbkcf.jpgwww.samsun.bel.tr_4485_pw6b48umifae.jpgwww.samsun.bel.tr_4485_sx2t32dlfbfb.jpgwww.samsun.bel.tr_4485_ve7v66hybrba.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.