YILDIZ ÖĞRETMENLER BELGELERİNİ ALDI

YILDIZ ÖĞRETMENLER BELGELERİNİ ALDI

Müdürlüğünü Yıldıray BAŞ' ın yaptığı Bafra Anadolu Lisesi " Yıldızımsın Öğretmenim" Projesi Belge Töreni düzenledi.

A+A-

Tören, Bafra Öğretmenevi'nde gerçekleşti. Törene; Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, Alaçam Milli Eğitim Müdürü Sezai Tural, Ondokuz Mayıs İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Demirkol, Okul Müdürleri ve öğretmenler katıldı.

PROJEDE 78 YILDIZ ÖĞRETMEN

" YILDIZIMSIN ÖĞRETMENİM " Prpjesi, bu yıl 3. defa düzenlendi. Proje kapsamında 78 öğretmen yıldız seçildi.

 İlk ve ortaokul öğretmenlerini kapsanyan projede yıldızları Bafra Anadolu Lisesi'ni bu yıl kazanan öğrenciler seçti. YILDIZ ÖĞRETMENLERİ, Öğrencilere hayatınızda iz bırakan unutamadığınız sizin için farklı uygulamalar yapan öğretmenleri yazmalarını sağlayan anket soruları sonucu 136 öğrenci 78 öğretmen ismini yazarak seçti. Her öğrencinin bir öğretmen ismi yazma hakkı bulunduğu projede, ismi yazılan her öğretmene belge düzenlendi.

Konusu ve içeriği öğretmen motivasyonuna, güzel davranışların pekiştirilmesine ve ödüllendirilmesine yönelik olan proje Bafra Kaymakamı Ali Fuat TÜRKEL tarafından takdirle karşılandı.

BAFRA KAYMAKAMI' NDAN PROJEYE ÖVGÜ

Kaymakam TÜRKEL konuşmasında, fark oluşturan öğretmenleri tebrik etti. 24 kasım öğretmenler gününü kutladı.

  Yemekte buluşan yıldız öğretmenlerin uygulamadan memnuyetlerini ifade etmeleri projenin geleçek yıllarda da devam etmesinin önünü açtı.

Katılan herkesin çok mutlu olduğu tören belge ve çiçek takdimi ile sona erdi.

Haber: Oktay ZERRİN- Bafra

yildiz-ogretmenler-belgeleriniz-aldi1.jpgyildiz-ogretmenler-belgeleriniz-aldi2.jpgyildiz-ogretmenler-belgeleriniz-aldi5.jpgyildiz-ogretmenler-belgeleriniz-aldi6.jpgyildiz-ogretmenler-belgeleriniz-aldi7.jpgyildiz-ogretmenler-belgeleriniz-aldi44.jpgyildiz-ogretmenler-belgeleriniz-aldi444.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.