Yıl sonu sergisi ilgi gördü

Yıl sonu sergisi ilgi gördü

Alaçam Halk Eğitim Merkezi'nce yıl sonu sergisi açıldı.

A+A-

Alaçam Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen yıl sonu sergisine Kaymakam Oğuz Alp Çağlar, Belediye Başkan Yardımcısı Aşkın Cansız, İlçe Milli Eğitim Müdür V. Ömer Şener, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ayhan Dodur, Yakakent Halk Eğitim Müdürü Osman Keskin, daire amirleri, okul müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı.
Alaçam Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ayhan Dodur "Halk Eğitim Merkezleri mesleki kursların yanında sanatsal faaliyetlerin de yapıldığı birer sanat evleridir. Sanatın penceresi, hayata bakış ufku çok geniştir. Bu ufukta insanı sevme ve hayatı kucaklama vardır. Eğitim öğretimin belki de en önemli yanı, insanları hayata barışık hale getirmesidir. Bu yönüyle düşündüğümüz zaman örgün eğitimin yanında yaygın eğitimin önemli bir işlevi olduğunu görürüz. Şunu aklımızdan çıkarmamalıyız ki, gelişmiş toplumlar aynı zamanda sanatını zirveye çıkarmış toplumlardır. Müdürlüğümüz tarafından 167 kurs açılmış olup bu kurslarımızdan bin 176 bayan, bin 496 erkek ve toplamda 2 bin 672 kişi faydalanmıştır" dedi.
Kaymakam Çağlar ise "Halk Eğitim Merkezi'nde gençlerimize bir meslek edinmeden, çiftçi eğitimine, öğrencilerimize verilen kurslardan ve sportif faaliyetlere, bilgisayar kursundan müzik kursuna kadar çok sayıda kurs açarak hizmet vermiştir” diye konuştu.
Alaçam Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü bünyesinde wushu ve tekvando gösterileri ve yıl içerisinde kursiyerler tarafından yapılan çocuk giysileri çocuk mankenler tarafından sergilendi. Çocukların gösterisinin ardından serginin açılışı yapıldı.

 

yil-sonu-sergisi-ilgi-gordu.jpgyil-sonu-sergisi-ilgi-gordu-001.jpgyil-sonu-sergisi-ilgi-gordu-002.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.