YERLİ HAMSİ TEZGAHLARDAKİ YERİNİ ALDI

YERLİ HAMSİ TEZGAHLARDAKİ YERİNİ ALDI

Bafra'da balıkçılıkla uğraşan Kuzey Su Ürünlerinin balık tezgahlarında Karadenizin İncisi, vatandaşın gözdesi olan Yerli Hamsi tezgahlarda görünmeye başladı.

A+A-

Bilgisine baş vurduğumuz Kuzey Su Ürünleri balık tezgahı sorumlusu olan Akif Gümrükçü, Yerli Hamsi Sinop ve Yakakent Gümenez  kıyılarında balıkçılarımızın ağlarına Karadenizimizin İncisi olan yerli Hamsiler takılmaya başladı. Sinop ve Yakakent Limanlarında yerli Hamsinin kasa çıkış fiyatları ise 70Ttl ile 100 TL arası.

Gümrükçü, Yerli Hamsinin bundan sonra hem bizlerin hemde vatandaşın yüzünü güldürmeye devam edecek.Gerçekten bu sene Yerli Hamsi tezgahlarda geç olmasının sebebi ise hava şartlarının ve deniz suyunun çok geç soğmasından dolayı yerli hamsi kendini ancak göstermeye başladı.

Zaman artık Karadenizin İncisi Yerli Hmasi zamanıdır.İnşallah hava şartları böyle olursa yerli  hamsi ve diğer balık çeşitlerinde sıkıntı yaşamayacağız.

Balık çeşitlerindeki fiyatlarımız ise vatandaşın cebini fazla zorlamayacak.Yerli Hamsinin kilosu 5TL ile 6 TL arası, İstavritin kilosu ise 5tTL iri Mezgitin kilosu 10TL Çingene Palamutun 4 adeti 10TL, Çinokopun kilosu 10TL , Çipranın 25TL , Levrek 18TL ve Norveç Somonun kilosu ise 20TL den satışa sunduk.

Vatandaşın başta Yerli Hamsiye ve diğer balık çesitlerine ilgisi  yoğun .Gümrükçü, artık inşallah hem tezgahlarda  hemde vatandaşın sofrasında bol şekilde Yerli Hamsi göreceğiz.Balık çeşitleri bollaştıkça fiyatlarda da düşüş bekliyoruz.Vatandaşımız Sağlık için hafta da en az 3 kez balık tüketmeleri gerekir öneriyoruz…dedi.

dsc03806.jpgdsc03808.jpgdsc03810.jpgdsc03813.jpg

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.