Yerel Seçim Tecrübe Paylaşım Programı

Yerel Seçim Tecrübe Paylaşım Programı

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Dış İlişkiler Başkanlığı tarafından düzenlenen

A+A-

"Yerel Seçim Tecrübe Paylaşım Programı" kapsamında ilimize gelen heyet Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ve AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş ile düzenlenen veda yemeğinde bir araya geldi. 

"Yerel Seçim Tecrübe Paylaşım Programı" kapsamında AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Dış İlişkiler koordinatörü Merve Aslaner'in nezaretinde, Makedonya, Sırbıstan, İngiltere, İtalya ve Azerbaycan'dan gelen siyasi partilerin gençlik kolları temsilcileri 5 günlük programın ardından düzenlenen veda yemeği ile Samsun'dan ayrıldı. 
Veda yemeğine Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ve AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş'ta katıldı. Sohbet ortamında geçen yemekte Bakan Kılıç, gençlere siyasette yaşadığı tecrübelerini anlatarak tavsiyelerde bulundu. Bilgi paylaşımı, planlı, programlı çalışma ve istişarenin önemine değinen Bakan Kılıç, gençlere başarılar diledi.
AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş ise, "Sizleri Samsun'da ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk. Bende sizlere çalışmalarınızda başarılar diliyorum." dedi.

Koordinatör Merve Aslaner de, gençlerin Samsun'da geçirdikleri 5 gün boyunca kültürümüzü, örf ve adetlerimizi tanıma fırsatı bulduğunu, çok memnun olduklarını ve misafirperverlikleri için herkese teşekkür ettiklerini söyledi.

Yemek sonunda AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, Samsun hatırası olarak heyet temsilcilerine Bandırma Vapuru maketi hediye etti. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.