Yeniden Refah Partisi Bafra’da Start Verdi

Yeniden Refah Partisi Bafra’da Start Verdi

Yeniden Refah Partisi Bafra kurucuları; Bilal Arslan, Numan Altın, Vedat Ertürk, Şadi Serbest, Mustafa Uzun, Emre Uzun, Abdullah Uzun, Yaşar Kaba, Bafra’da bir araya gelerek çalışmalarına start verdi.

A+A-

Merhum Başbakanlardan Necmettin Erbakan'ın oğlu, Erbakan Vakfı Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan'ın "Bir çiçekle bahar olmaz, ancak her bahar bir çiçekle başlar" sloganıyla 23 Kasım 2018 Cuma günü kurduğu 'Yeniden Refah Partisi' ile Bafra’da da kuruluş çalışmalarına başlandı.

Yeniden Refah Partisi Bafra kurucuları, Kurucu İlçe Başkanı Bilal Arslan’ın organizasyonuyla bir araya gelerek Bafra’da ilçe yapılanmasını tamamladı. Konu ile ilgili açıklamalar yapan ilçe başkanı Bilal Arslan; “Bafra’da Yeniden Refah Partisi’nin temelini attık. Bafra’daki yönetim kurulumuzu da oluşturduk. Dr. Fatih Erbakan'ın geçtiğimiz haftalarda partimizin kuruluşuyla ilgili kamuoyuna resmi açıklamalarda bulunmasıyla birlikte, bizlerde Bafra’daki yol haritamızı çizmeye başladık. Yakın zamanda ilçe binamızda hizmet sunmaya başlayacağız” dedi.

 

basliksiz-1-011.jpgbasliksiz-1-3.jpgbasliksiz--2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum