Yeniden Doğuş Geleneksel Bahar Şenliğini Kutladı

Yeniden Doğuş Geleneksel Bahar Şenliğini Kutladı

Bafra Yeniden Doğuş Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinin geleneksel hale getirdiği 5. Bahar şenliği, öğretmenleri gözetiminde engelli öğrenciler tarafından Bafra belediyesi kültür sanat merkezinde düzenlendi.

A+A-

TOPLUM ENGELLİYE DESTEK VERMELİ

Bafra Yeniden Doğuş Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdiresi Ayşenur Yalçın konuşmasında, “Özel eğitim meşakkatli bir süreç olup bu süreçte öğretmenin eğitim sabrı ve yol göstericiliği ailenin süreci toplumun engelliye destek vermesi öğrencinin hayata uyum ve başarısı çok önemlidir. Kurum olarak bu süreçte bize düşen görevin önemini yüreğimizde hissediyor ailelerimizden de bu süreçte aktif rol almaları için gayret sarf ediyoruz. Öğrencilerimiz ve değerli velilerimiz ile kurmuş olduğumuz güçlü bağ bizleri daha başarılı olmaya motive ediyor. Öğrencilerimize kaliteli özel eğitim vermek için uzman kadromuzla var gücümüzle çalışıyor sizlere kaliteli özel eğitim vermenin hazzını yaşıyoruz.’dedi.

MEHTERAN TAKIMINA BÜYÜK İLGİ

Bafra Yeniden Doğuş Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi kurucusu Rıfat yılmaz, Kurum olarak öğrencilerimizi yarınlara güvenle hazırlayabilmek kendi ayakların üzerine durmayı sağlamak, yüzlerinde mutluluğu görebilmek en büyük idealimizdir. Bu şenliğimiz aracılığıyla her türlü övgüyü hak eden cesaret özveri her türlü sevgi ve saygı sabır abidesi öğrenci annelerin önünde saygıyla eğiliyorum.’diye konuştu

Engelli öğrenciler öğretmenleri nezlinde hazırladıkları halk oyunları şiirler tiyatro gösterileri ve özellikle mehteran takımı aileler tarafından beğeniyle izlendi.  Öğrencilerin Her yaptıkları gösteri salonda büyük ilgiyle izlenip bol bol alkış aldı.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.