Yeni kooperatiften büyük hedef

Yeni kooperatiften büyük hedef

Yalçın Köse- Bafra55.net / Bafra’da yeni kurulan Kızılırmak Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi esnaflara hizmet etme yolunda hızlı adımlarla ilerliyor.

A+A-

Kahveciler Esnaf Odası Başkanı Ahmet Yılmaz, Elektrik ve Elektronikçiler Esnaf Odası Başkanı Bülent Kulaksız, Madeni Sanatkarlar Esnaf Odası Başkanı Hurşit Tulum, Marangozlar ve Mobilyacılar Esnaf Odası Başkanı Aydın Ev, Pazar Yerleri Esnaf Odası Başkanı Hüseyin Topuz’un bir araya gelerek kurulan kooperatif kısa sürede 170 ortağa kavuşurken kullanılan yatırım miktarı 2 milyon TL.’yi aştı.

Yatırım sıkıntılarının olmadığını ve başvuruda bulunan ortaklarına 75 bin TL’ye kadar kredi verebileceklerini söyleyen Kızılırmak Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yılmaz, “Kooperatifimiz tarafından verilen kredilerde öncelikli anlayışımız; sürekli gelişme bilinciyle Bafra’yı daha yakından takip ederek, esnaf ve sanatkarlarımıza hatasız, eksiksiz ve zamanında kredi, kredi öncesinde ve sonrasında çalışan kadromuzla istihbarat ve gözlemler, esnaf odaklı hizmet anlayışına sahip olmak ve bütün çalışanların sürekli eğitimlerini sağlamaktır.” dedi.

Kooperatifin açılma sebebine ve hedeflerine değinen Ahmet Yılmaz konuşmasında, “Bafra’da kayıtlı 7 bin 500 ile 8 bin adet esnaf mevcuttur. Bir kooperatifin bu kadar esnafa cevap verebilmesi mümkün olmadığı için ikinci bir kooperatif kurulması uygun görülmüştür.  Böylelikle Bafra’ya daha çok para girdisi sağlanmıştır. Buda esnafımızın rahat bir nefes almasını sağlamaktadır. Bizim kooperatifimizin hedefi, yıllık 10 milyon TL. Ciroya ulaşmak esnafımızın memnuniyet oranını yüksek tutmak ve müşteri portföyünü yüzde 100 arttırmak, Bafra’da farklı yaklaşımı ve hizmetiyle fark yaratıp 1. derece kooperatif haline gelerek; düşük takip oranı, istikrarlı büyüyen yatırımı ile çalışan ve üreten esnafımıza çözüm ortağı olmaya devam etmektir.” Şeklinde konuştu.

esn.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.