Yeni Başhekim Göreve Başladı

Yeni Başhekim Göreve Başladı

Yalçın Köse- Bafra55.net / Samsun'un Bafra ilçe Devlet Hastanesine atanan Başhekim göreve başladı.

A+A-

Bafra Devlet Hastanesine atanan KBB Uzmanı Dr. Ahmet Abdurrahman İsmailoğlu bugün Bafra Devlet Hastanesinde yapılan devir teslim töreni ile göreve başladı.

Bafra Devlet Hastanesi Başhekimliğinden Samsun Kamu Hastaneleri Birliği Başkanlığına atanan Dr. Mehmet Kılınç'tan sonra boş kalan Başhekimlik koltuğuna uzun bir bekleyişten sonra Samsun Gazi Devlet Hastanesinden KBB Uzmanı Dr. Ahmet Abdurrahman İsmailoğlu getirildi. Bugün öğle saatlerinde Bafra Devlet Hastanesine gelen Dr. İsmailoğlu, hastanenin konferans salonunda yapılan törenle göreve başladı.

Devir teslim töreninde Bafra Devlet Hastanesi Başhekimliğine atandığı günden bugüne yaptığı hizmetlere kısaca değinen Dr. Mehmet Kılınç, hastane personeline teşekkür ederek onlardan helallik istedi.

Dr. Mehmet Kılınç'ın veda konuşmasından sonra söz alan Bafra Devlet Hastanesi yeni Başhekimi Ahmet Abdurrahman İsmailoğlu, "Arkadaşlar bu bir bayrak işidir. Sayın Başkan bayrağı buraya kadar getirdi, şimdi bize düşen ise o bayrağı daha ileriye taşımaktır. İnşallah hep birlikte o bayrağı ileriki hedeflere ödevmiş bilinciyle taşımak. Arkadaşlar şuan sizlerde farketmişsinizdir, bizler burada geçiçiyiz, sizler kalıcısınız. Bunun bilincinde olduğunuzu görebiliyorum. O yüzden sizlerle birlikte güzel işler başaracağımıza inanıyorum." dedi.

1-590.jpg5-212.jpg2-549.jpg3-467.jpg4-320.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.