YAZICIOĞLU BAFRA’DA DUALARLA YAD EDİLDİ

YAZICIOĞLU BAFRA’DA DUALARLA YAD EDİLDİ

Bafra ilçesinde, Büyük Birlik Partisi (BBP) Bafra ilçe teşkilatı ve dava arkadaşları tarafından düzenlenen anma etkinliği kapsamında şehit lider Muhsin Yazıcıoğlu, Kur'an-ı Kerim tilaveti, mevlit ve dualarla anıldı.

A+A-

1999 yılında, seçim gezisi sırasında içerisinde bulunduğu helikopterin Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesi yakınlarında düşmesi sonucu hayatını kaybeden Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindekiler için Bafra Çarşı Camii de Mevlid-i Şerif okundu. Programa vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

          BAFRA’DA, YAZICIOĞLU İÇİN MEVLİD-İ ŞERİF OKUTULDU 

       Bafra İlçesinde; 6. Yıl önce şüpheli bir şekilde helikopterin düşmesi sonucu şehit olan Büyük Birlik Partisi (BBP) eski Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindeki 5 ülküdaşı için Bafra Çarşı Camiinde, Kur’an-ı Kerim ve Mevlid-i şerif okutuldu. Mevlid-i Şerifte duygusal anlar yaşandı.

       Büyük Birlik Partisi’nin(BBP)Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nun ölümünün 6.Yılı dolayısıyla BBP Bafra ilçe teşkilatı ve dava arkadaşlarınca, Bafra Çarşı Camiinde Mevlit-i Şerif okutuldu. 

                MUHSİN YAZICIOĞLU BAFRA’DA DUALARLA ANILDI

         BBP Bafra ilçe Başkanı Turhan Bayraktar, olayın üzerinden 6 yıl geçmesine rağmen acıların halen devam ettiğini belirtti.

         “Milletimizin değerlerini her zaman yanında yanında bulunduran,mazlumların acısını ve onların davasını kendisine dava edinen merhum kurucu liderimizin şahadet süreci üzerinden 6 yıl geçmesine rağmen Alperenler ve milletimizin acısı çok büyüktür” diyen Bayraktar, Yazıcıoğlu’nu unutmayacaklarını söyledi.

           Bayraktar, Yazıcıoğlu’nu ve kazada şehit olanları rahmetle andığını ifade etti.

           25 Mart 2009 tarihinde yerel seçim çalışması sırasında Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesi yakınlarında helikopterin düşmesi sonucu hayatını kaybeden Büyük Birlik Partisi(BBP) Genel Başkanı merhum Muhsin Yazıcıoğlu için düzenlenen Mevlid-i Şerif programına katılanlar, Bafra Çarşı Camiinde hep birlikte dualar okuyup, ruhuna hediye etti.

            Bafra Çarşı Camiindeki Mevlid-i Şerife;Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin,  

Büyük Birlik Partisi (BBP) Bafra ilçe Başkanı Turhan Bayraktar, BBP Bafra ilçe yönetim kurulu üyeleri, Alperen Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Bafra ilçe Temsilciliği Başkanı Lütfi Ak, MHP Bafra İlçe Başkanı Av. Hüseyin Acar, Bafra Orta Karadeniz Gazeteciler Derneği Başkanı ve Altınova Gazetesi İmtiyaz Sahibi Bilal Mürtezaoğlu, Bafra Belediye meclis üyeleri, öğretmenler, işadamları, mesleki oda temsilcileri, siyasi parti aday adayları, esnaflar ve çok sayıda vatandaşlar katıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.