YASTAYIZ...

YASTAYIZ...

Pakistan’da 145 kişinin ölümüne neden olan okul saldırısının ardından Türkiye’de bir günlük milli yas ilan edildi ve bayraklar yarıya indirildi.

A+A-

Türkiye, Pakistan’da Taliban’ın düzenlediği okul saldırısında öldürülen 132’si çocuk 145 kişinin yasını tutuyor. Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun dün bir günlük milli yas ilan etme kararı alındığını açıklamasının ardından Türkiye’de bayraklar yarıya indirildi. Açıklamanın ardından tüm Türkiye’de olduğu gibi Taksim Meydanı’nda bulunan dev bayrakta sabahın erken saatlerinde yarıya indirildi.

ÇANAKKALE’DE BAYRAKLAR YARIYA İNDİRİLDİ

Pakistan'ın Peşaver şehrinde bir okula düzenlenen baskında öğrenciler ile öğretmenlerin öldürülmesi nedeniyle 1 günlük ulusal yas ilan edildi. Çanakkale’de de Türk bayrakları yarıya indirildi.

Pakistan'da meydana gelen baskının ardından Başbakanlık tarafından 1 günlük milli yas ilan edildi. Yas ilanının ardından Türk bayrakları yarıya indirildi. Çanakkale’nin sembolü Dur Yolcu Anıtı, 18 Mart Tepesi başta olmak üzere, göndere çekilmiş olan Türk bayrakları yarıya indirildi. 

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.