YASAK AŞK ÖLÜM GETİRDİ

YASAK AŞK ÖLÜM GETİRDİ

Balıkesir’in Gönen ilçesinde, evli bir adamın, yasak aşk yaşadığı evli kadının evinde kalp krizi geçirerek öldüğü ileri sürüldü.

A+A-

Edinilen bilgiye göre, Samsun’un Bafra ilçesinde ikamet eden evli ve iki çocuk babası Ş. E. (30), İstanbul’da amcasının yanında inşaat işine başladı. Burada, E.Ö’nün (35) çocuğu, yanlışlıkla Ş.E’ye cep telefonundan mesaj attı. Mesaj üzerine söz konusu numarayı arayan Ş.E, bu vesileyle E.Ö. ile tanıştı. E.Ö’nin kocasının işleri bozulunca, aile, Gönen’in Sarıköy beldesine bağlı Dereköy’deki baba ocağına yerleşti. Bu arada, Ş.E. ile E.Ö’nün telefonla başlayan ilişkileri ilerledi. Sık sık köye gidip gelen Ş.E, sevgilisinin kocasının şehir dışında olduğunu duyunca 22 Haziran’da Dereköy’e geldi. E.Ö. ile bir gece kalan Ş.E, ertesi gün sevgilisinin evinin bahçesinde kalp krizi geçirerek öldü.
Ne yapacağını şaşıran E.Ö. kocasına haber verirken, durum jandarmaya intikal etti. Ş.E’nin cesedi kesin ölüm sebebinin tespiti için Bursa Adli Tıp Kurumu’na kaldırılırken, olayla alakalı tahkikat çok yönlü olarak devam ediyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.