YARDIM SEVENLERDEN “BİZE YASLANIN” KAMPANYASI

YARDIM SEVENLERDEN “BİZE YASLANIN” KAMPANYASI

Samsun’un Bafra ilçesinde Türkiye Yardım Sevenler Derneği’nin 84. kuruluş yıl dönümünü çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

A+A-

Türkiye Yardım Sevenler Derneği Bafra Şubesi, 84. yıl dönümü nedeniyle üyelerine Bafra Şehir Kulübü’nde bir yemek düzenledi. Yemeğe Bafra Kaymakamı Ali Katırcı’nın eşi Hacer Katırcı, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahinin eşi Şükrüye Şahin, dernek üyeleri ve çok sayıda yardımsever kadın katıldı.
Türkiye Yardım Sevenler Derneği 84. kuruluş yıl dönümünü nedeniyle Türkiye genelinde başlatılan “Bize Yaslanın” kampanyası hakkında açıklamalarda bulunan Bafra Şube Başkanı Emine Turgut, “52 yıldır Bafra ilçesinde faaliyetteyiz. Bugüne kadar yardımda bulunan yardımseverlere ve kuruluşundan bu zamana kadar emeği geçen büyüklerimize şükranlarımızı sunuyoruz. 84. kuruluş yıl dönümü nedeniyle ‘Bize Yaslanın’ kampanyası başlattık. Bu kampanya kapsamında hazırladığımız yastıkları ihtiyaç duyanlara sunuyoruz ve ‘bize yaslanın’ diyoruz. Bu satılacak yastıklardan elde edilecek gelirler eğitim amaçlı kullanılacak. Burada 100 adet yastık mevcut. Çalışmalarımız ve yardımlarımız sürecek” dedi.
Sema Yılmaz, Necla Şen, Hacer Yılmaz, Nurten Korukçu, Kezban Söyleyen, Nazmiye Duyak, Birgül Al ve Sedef Genç’in görev aldığı dernek üyelerinin katkıları ile yapılan 100 yastıktan çekiliş sonunda elde edilecek gelir, kız çocuklarının eğitimine harcanacağı belirtildi.
Konuşmalardan sonra ise Bafralı piyanist Sedat ve udi Yunus Cezairli’nin müziği, solist Yalçın Danışmaz’ın şarkıları ile program devam etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.