YAPI KREDİ  BANKASI İLE PROTOKOL İMZALANDI

YAPI KREDİ BANKASI İLE PROTOKOL İMZALANDI

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası ile Yapı kredi Bankası Bafra Şubesi arasında üyelere özel işbirliği protokolü imzalandı.

A+A-

Gerçekleştirilen protokol neticesinde odamız üyeleri, Kredi değerlendirmelerinde ve tahsislerinde özel değerlendirmeler uygulanacak olup, Yapıkredi Bankası tarafından bankacılık işlemleri için sunulan paketlerden indirim avantajlarından yararlanacaklardır. Ayrıca konut kredilerinden tahsil edilen tahsis ücretinde de üyelerimize özel indirimler uygulanacaktır.

Yapı Kredi Bafra Şube Müdürü Adnan Taşkent ; “ KOBİ’lerimize daha esnek ve iyi şartlarda anlaşmalar sunarak onlara yatırım kararlarında destek vermek istiyoruz. Sağlanan bu protokol ile de Bafra Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine avantajlı ürün ile hizmetler sunmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz'' dedi.

Yapı Kredi Karadeniz Bölge Müdürü Hakkı Yıllar, “Yapı Kredi olarak şubelerimizin bulunduğu lokasyonlarda sanayi, ticaret ve esnaf odalarıyla anlaşmalar yaparak ülke ekonomisine ve KOBİ ihtiyaçlarının karşılanmasına katkıda bulunuyoruz. Ticaret ve esnaf oda üyelerinin ihtiyaçlarını çok yakından takip ederek onlara en uygun çözümleri sunarak yanlarında olmaya devam edeceğiz. ” dedi.

İmza töreninde konuşma yapan Bafra TSO Başkanı Göksel Başar; ‘ Ekonominin can damarı olan esnaf ve küçük işletmelere yapılacak her türlü destek, ülke ekonomisine ivme kazandıracak, ekonominin canlanmasına ve istihdama katkı olarak geri dönecektir. Bafra Ticaret ve Sanayi Odası olarak üyelerimizin faydasına olabilecek tüm hizmetleri ve çalışmaları araştırıp hayata geçirme gayretindeyiz. İmzaladığımız protokolün üyelerimize hayırlı olmasını dilerim’ dedi.

Gerçekleştirilen imza Törenine Bafra TSO Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar, Bafra TSO Genel Sekreteri Talip Şahin, Yapı Kredi Karadeniz Bölge Müdürü Hakkı Yıllar, AdnYapı Kredi Bafra Şube Müdürü an Taşkent ve KOBİ Portföy Yönetmeni Neslihan Terzi katıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.