YAKAKENTTE  KANALİZASYON ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

YAKAKENTTE KANALİZASYON ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin KIYMA, İller Bankası Samsun Bölge Müdürlüğü temsilcileri ile İlçemizde bir araya geldi.

A+A-

Yakakent Belediye Başkanı Kıyma, İller Bankası Samsun Bölgesi Proje Şube Müdürü Kadir Habip ve beraberindeki ekiple birlikte, Yakakent'de yapılacak olan Kanalizasyon hattı ve altyapı çalışmaları ile ilgili harita üzerinde, makamında incelemelerde bulundu. Proje üzerindeki incelemelerin ardından uygulama alanlarında saha araştırmasına geçildi. Yakakent Zilfansuyu Mevkiisinden başlanarak, Liman Mahallesi, Merkez Mahallesi Sinop Caddesi, Cumhuriyet Caddesi, Bahçelievler Mahallesi ve Kozköy altı Doğanyüz Mevkiilerinde arazi ve Kanalizasyon hattı gezilerek saha incelemesi yapıldı. Çalışmalar esnasında halkımızla da temaslarda bulunan Belediye Başkanı Kıyma, halkımızın projeyle ilgili düşünce ve taleplerini dinledi. 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanımız ''Kanalizasyon ve atık su arıtma tesisi ile ilgili olarak, yaklaşık maliyet güncellemelerine başlanmış olup, söz konusu güncellemelerin tamamlanmasına mütakip, işin inşaat ihalesi aşamasına getirileceğini, söyledi. Kanalizasyon çalışmaları ile ilgili ortaya çıkabilecek sorunlara da dikkat çeken Belediye Başkanımız '' Büyük bir altyapı çalışmasını İlçemize kazandırıyoruz. Bu çalışmalar esnasında zaman zaman zorluklarla ve aksaklıklarla karşılaşabiliriz. Bu noktada halkımızından işbirliği, sabır ve anlayış bekliyorum. İller Bankası Bölge Müdürlüğü, Belediye Başkanlığımız ve Samsun Büyükşehir Belediyesi Saski Genel Müdürlüğü ekipleri tarafından ortak bir çalışma çerçevesinde ilçemizin en büyük sorununu çözeceğiz.'' dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.