Yakakent Halk Eğitimden Muhteşem Sergi

Yakakent Halk Eğitimden Muhteşem Sergi

Yakakent Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından 2016-2017 Eğitim Öğretim yılında açılan kursların yılsonu karma sergisi ve öğrenme şenliklerinin açılışı gerçekleştirildi.

A+A-

foto-galeri-045.gif

 Açılışa, Yakakent Kaymakamı Muhammet TUGAY, Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin KIYMA, Alaçam Belediye Başkanı Hadi UYAR, Samsun İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun ESEN, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hanife ÖZTÜRK ERDİN, Yakakent İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet ÇİÇEK, İlçe Garnizon Komutanı Gürkan DEMİR, İlçe Emniyet Amiri Murat SARI, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Murat ORAL, Siyasi Parti Temsilcileri, Kurum ve Daire Amirleri, Okul Müdürleri, kursiyerler, usta öğreticiler ve vatandaşlar katıldı.

  Programda, Yakakent Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü kursiyerlerinin sergide el işi dikiş-nakıştan fotoğraf çerçevelerine kadar birçok el işi ürün sergilendi.

 Program 1 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunuşu ile açıldı. Sonrasında İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü güreş, tekvando ve wushu sanda kursu öğrencileri gösterilerini yaptılar. Güreş alanında derece yapan güreşçilere madalyalarının takdim edilmesinden sonra, güreş ve tekvando kursu hocalarına başarı belgelerini verildi.

 Halk Eğitim Merkezinin açılışını yapan İlçe Kaymakamı, Belediye Başkanı, İl Milli Eğitim Müdürü ve Alaçam Belediye Başkanı açılışın ardından sergiyi gezerek kurs hocaları ve kursiyerlerden sergi hakkında bilgiler aldı. Sergide sergilenen el emeği göz nuru ürünleri çok beğenen protokol üyeleri emeği geçen herkese teşekkürlerini ilettiler.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.