Yakakent de ‘Kongre’ dedi

Yakakent de ‘Kongre’ dedi

MHP Yakakent İlçe Başkanı Ferhat Kalukçu, ülkücü tabanda büyük bir olağanüstü kongre talebi bulunduğunu dile getirerek kongre yapılması gerektiğini açıkladı

A+A-

MHP Yakakent İlçe Başkanı Ferhat Kalukçu, MHP'de kardeş kavgası istemediklerini belirtirken, "Sırf demokratik haklarını kullanıp imza verdiler diye il ve ilçe teşkilatlarımızın görevden alınmasına anlam veremiyoruz" ifadelerini kullandı.

 

GENEL KURUL YAPILMALI

Yayınladığı basın açıklamasıyla olağanüstü kurultay çağrısı yapan Kalukçu'nun açıklamasının devamı şu şekilde: “Milliyetçi Hareket Partisi her geçen gün daha da kötüleşen,  kardeşin kardeşe düşürülmek istendiği kriz ve kaos ortamında büyük bir hızla savrulmaktadır. Bu durum biz ülkücüleri ve bizlere gönül vermiş yol arkadaşlarımızı derinden sarsmakta ve üzmektedir. MHP Yakakent İlçe Başkanı olarak ben ve ilçe yöneticisi arkadaşlarım, Ülkücü hareketin içerisinde bulunduğu bu durumdan çıkışı için tek yolun ülkücü iradeye başvurmak olduğunu bunun için de Olağanüstü Genel Kurul’un 15 Mayıs 2016 tarihinde toplanması gerektiğini düşünüyoruz”.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.