YABANCI ÖĞRENCİLERİN KOLAY KEYFİ

YABANCI ÖĞRENCİLERİN KOLAY KEYFİ

YABANCI ÖĞRENCİLERİN KOLAY KEYFİ

A+A-

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nde (OMÜ) eğitim gören yabancı öğrencilerden bir grup, Uluslararası İlişkiler Kulübü'nün düzenlediği gezide Bafra ve Kolay'ın doğal güzelliklerini görme fırsatını buldu. 
OMÜ yönetimi tarafından tahsis edilen iki otobüs ile ilk olarak Kızılırmak Deltası'nı ziyaret eden yaklaşık 100 öğrenci, daha sonra Bafra ilçesinde bir müddet konakladı. Uluslararası öğrenciler ardından Altınkaya Baraj Gölü'nün kenarındaki doğal güzellikleriyle ünlü Kolay beldesinde piknik yaptı.
Burada Belediye Başkanı Dursun Aygün'ün konuğu olan öğrenciler, bölgedeki Asarkale Kral Mezarları'nı ziyaret ederek tarihe yolculuk yaptılar. Batık minare görüntüsü karşısında bol bol fotoğraf çektiren öğrenciler, Kolaylı ünlü şair Neyzen Tevfik'i de andılar.
Öğrencilere eşlik eden Uluslararası Öğrenci Ofisi Sorumlusu Yasemin Şimşek Dilber, "Uluslararası öğrencilerimizle unutulmaz bir gün geçirdi. Bizlere bu imkanı sağlayan OMÜ yönetimimize ve konukseverliği için Kolay Belediye Başkanı Dursun Aygün'e teşekkür ederiz" dedi.

20120430aw000214_01.jpg20120430aw000214_02.jpg20120430aw000214_03.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.