Vezirköprü'de gençlik şöleni

Vezirköprü'de gençlik şöleni

AK Parti Vezirköprü Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından gençlik şöleni düzenlendi.

A+A-

 

15 Temmuz Şehitler Parkı’nda düzenlenen etkinlikte okçuluk ve bilek güreşi müsabakaları vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü.

AK Parti Vezirköprü Gençlik Kolları Başkanı Murat Dursun, şölende yaptığı konuşmada, "Ne mutlu ki bize gençliğe önem veren bir partinin mensuplarıyız. Liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın siyaset döneminde yer aldığımız için çok şanslıyız. Biz kendimizi Cumhurbaşkanımızın öğrencisi olarak kabul ediyoruz. Ondan çok şey öğrendik. Allah’a şükürler olsun ki zorluğu da görmedik, yokluğu da. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan sayesinde kimselerin hayal bile edemeyeceği bir düzeye ulaştık." diye konuştu.

Daha sonra katılımcılar şölen alanında açılan stantları gezdi. Protokol üyeleri okçuluk, balon patlatma ve bilek güreşinde deneme yaptı.

Şölene, Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman, AK Parti Vezirköprü İlçe Başkanı Mehmet Kurt, belediye meclisi üyeleri, AK Parti'nin milletvekili aday adayları, partililer ve vatandaşlar katıldı.

vezirkoprude-genclik-soleni-duzenlendi1.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.