Vezirköprü'de evi yanan aileye sendikadan yardım

Vezirköprü'de evi yanan aileye sendikadan yardım

Vezirköprü'de, Sarıçiçek Yangın Gözetleme Kulesi'nde haziran ayında çıkan yangında lojmandaki eşyaları yanan Mustafa Coşar'a, Öz Orman-İş Sendikasınca eşya yardımı yapıldı.

A+A-

Öz Orman-İş Sendikası Genel Teşkilat Sekreteri Zeki Sungur Kızılkaya, Vezirköprü Orman İşletme Müdürü Meryem Burçin Irmak, Öz Orman-İş Sendikası Amasya Şube Başkanı Ramazan Şahin, iş yeri baş temsilcisi Faruk Şahin ve yönetim kurulu üyeleri Coşar'ı evinde ziyaret etti.

Kızılkaya, gözetleme kulesine düşen yıldırım sonucu çıkan yangında burada görevli Mustafa Coşar'ın eşyalarının yandığını hatırlattı.

Sendikacılık ilkelerinin gereği mağdur üyelerinin yanında olduklarını belirten Kızılkaya, "Coşar'a bir nebze de acısını hafifletmek amacıyla televizyon, buzdolabı, oturma grubu ve masa sandalyeden oluşan yardımımızı teslim ettik. İşçimiz bizim üyemiz ama ailesi de  manevi üyemizdir. Sosyal sendikacılık kapsamında doğal afete maruz kalan üyelerimize ve ailelerine yardım yapmaya devam edeceğiz. Allah bir daha böyle felaket hiç kimseye yaşatmasın." ifadelerini kullandı.  

Orman İşletme Müdürü Irmak da Coşar'ın yangın esnasında eşini kurtardıktan sonra yıllardır elinden düşürmediği telsizini de almasının kendilerini duygulandırdığını dile getirdi.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.