Vezirköprü'de Ak Parti ilçe danışma toplantısı

Vezirköprü'de Ak Parti ilçe danışma toplantısı

Vezirköprü ilçesinde AK Parti 70. Genişletilmiş İlçe Danışma Toplantısı yapıldı.

A+A-

Atatürk İş Merkezi Konferans Salonu’nda yapılan toplantıya İl Başkan Yardımcısı Mustafa Semizoğlu, İlçe Başkanı Halil İbrahim Doğan, Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Altunay ve partililer katıldı. Açılışta biten ve devam eden çalışmalar hakkında bilgi veren AK Parti İlçe Başkanı Halil İbrahim Doğan “2016 yılının bu ayları yatırımların belirlendiği aylardır ve Vezirköprü’nün de bu yıl Saraycık Deresi, Kumral Deresi, Güldere Deresi, Susuz Çayı 2016’da yapılmak üzere bütçeye dahil edildi. Narlısaray Göleti'ndeki ölçümleme devam ediyor, Kapaklıeşme Göleti’nin projesinde sona gelindi, Doluca Göleti de 2016 yatırım kapsamına dâhil edildi. Yine aynı şekilde Duruçay'da yapılan sulama göletinin de ihalesi yapıldı, hazırlıkları tamamlanıyor inşallah en kısa sürede de faaliyete geçmiş olacak. Yine dere ıslahları olarak devam eden Çorakdere, Danabaş ve Duruçay Dereleri de yine ıslah çalışmaları kaldığı yerden devam ediyor’’ dedi.

‘’EĞİTİME BÜYÜK YATIRIMLAR YAPILDI’’
Eğitime büyük yatırımlar yapıldığını belirten Doğan ‘’Yine aynı şekilde eğitim alanında ise bu yıl yapımına başlanan Atatürk Ortaokulu, Sağlık Meslek Lisesi, İmam Hatip Lisesi ve Endüstri Meslek Lisesi olmak üzere dört adet okul inşaatımız vardı. Bunlardan Atatürk Ortaokulu iç izolasyonu yapılıyor, dış sıvası şu anda devam ediyor ve bitmek üzere. Sağlık Meslek Lisesi’nin kaba inşaatı bitti, hızlı bir şekilde devam ediyor. İmam Hatip Lisesi üç blok halinde yapılan inşaatın birinci bloğu tamamen bitti. İkinci ve üçüncü bloklarındaki çalışmalar devam ediyor. Bunlardan ikinci bloğun kabası sıvası devam ediyor. Üçüncü blokta da kaba inşaat çalışmaları devam ediyor. Endüstri Meslek Lisesi yaklaşık 15 milyonluk yatırımdı, bunun da kaba inşaatı bitmek üzere’’ diye konuştu.

"BÜYÜK PROJELER HAYATA GEÇİRİLİYOR"
Doğan, diğer projeler hakkında da bilgi vererek’ "Vezirköprü-Havza bölünmüş yol projesinin ihalesi yapıldı ve nihayetinde çalışmalara başlandı. İnşallah bu güzergâhımız daha kaliteli bir şekilde ilçemize hizmet etmiş olacak. Yine aynı şekilde Vezirköprü Devlet Hastanesi'nin ve yanındaki diş hastanesinin yaklaşık yüzde 70’lik bölümü tamamlandı. Peyzaj çalışmaları ve bunun yanında içerisindeki dekorasyon çalışmaları yapılarak inşallah yılsonunda yeni hastanemize kavuşmuş olacağız. Kunduz Kamp Eğitim Merkezi'nin ihalesi yapılmıştı. Bu projemizin de önümüz haftalarda çalışmasına başlandı. MOBESE çalışmaları bitti. Sadece eksik olan parçası bekleniyor. İki hafta kadar süre sonunda faaliyete geçecek. Türk Telekom’un bir alt yapı çalışması var. İnşallah bu yapılan çalışmalarımız ilçemize hayırlı olur diyor, saygılarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.
Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis belediyenin yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi.

SEMİZOĞLU’’BEN DEĞİL BİZ RUHU VAR’’
İl Başkan Yardımcısı Mustafa Semizoğlu ise şöyle konuştu: “Van’da şehit düşen askerlerimize Allah’tanrahmet milletimize başsağlığı diliyorum, yaralılarımıza ve gazilerimize acil şifalar diliyorum. Bilindiği üzere ülkemiz bir başkanlık ve yeni anayasa çalışmaları yürütmektedir. Bununla ilgili olarak kitapçıklar hazırlanmaktadır. Milletimizin aklında soru işareti kalmaması için teşkilatlar olarak bizim anayasayı ve başkanlık sistemini iyi analiz edip vatandaşa iyi aktarmamız gerekiyor. Bizim için önemli olan birlik ve beraberliktir. Türkiye olarak bizim dava adamlarına ihtiyacımız vardır. Bizim bulunduğumuz makam ve mevkilerimizin hiçbir önemi yoktur. AK Parti teşkilatlarında ben değil biz ruhu vardır. Biz sadece oy aldığımız kesimin değil 75 milyonun partisiyiz."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.