Vekil Kırcalı'dan Usta'ya yanıt!

Vekil Kırcalı'dan Usta'ya yanıt!

MHP'li Erhan Usta'nın TBMM'de, 'Neredesiniz?' diyerek suçladığı AK Partili Milletvekillerinden Orhan Kırcalı, "Erhan beyin Samsun gündeminden haberi yok galiba" açıklamasında bulundu

A+A-

MHP Grup Başkanvekili Samsun Milletvekili Erhan Usta'nın TBMM'ye sunduğu 'Samsun'a Medikal, Biyomedikal ve Tıbbi Cihaz Üretimi İleri Teknoloji Endüstri Bölgesi' kurulması ilgili önergenin reddedilmesinin ardından suçladığı AK Partili milletvekillerinden yanıt geldi.

3 BAKANLI TOPLANTIYI HATIRLATTI
Samsun Gazetesi'ne konuşan AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, "Bafra'da Medikal OSB kuruldu, çalışmalarımız da devam ediyor. Bu hafta içerisinde Başbakan Yardımcımız Nurettin Canikli Başkanlığı'nda, Gençlik ve Spor Bakanımız, Ekonomi Bakanımız, Sağlık Bakanımız , Çiğdem Karaaslan, Ahmet Demircan, Hasan Basri Kurt ve diğer bürokratların katılımı, Kalkınma Bakanı Müşteşarı katılımı, Mediküm'deki Samsun'da medikalle alakalı işletme sahiplerinin katılımıyla geniş bir toplantı gerçekleştirdik. Samsun medikalle ilgili nasıl gelişme sağlayabiliriz, buradaki insanlarımıza nasıl istihdam oluşturabiliriz, nasıl iyi değerlendirebiliriz şeklinde geniş bir toplantı oldu" dedi.

Orhan Kırcalı, "Samsun bölgemiz medikalle alakalı olarak dünyada sıralamada. Medikalle ilgili bir şey akla geldiğinde Samsun akla geliyor. Biz de bunu en iyi şekilde değerlendirmek ve geliştirmek istiyoruz. AK Parti Milletvekilleri olarak medikalle ilgili nasıl daha iyi geliştirebiliriz, dünyadaki sıralamamızı nasıl artırabiliriz diye çalışmalarımız devam ediyor. En somut örneği bu hafta içerisindeki Başbakan Yardımcımız Nurettin Canikli başkanlığındaki yaptığımız toplantı oldu" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.