Vatandaş Sosyal Medya’dan Davet Etti, Başkan Kırmadı

Vatandaş Sosyal Medya’dan Davet Etti, Başkan Kırmadı

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, Ramazan ayı süresince her akşam bir mahalleyi ziyaret ederek teravih namazı sonrası mahalle halkı ile çay sohbetlerine katıldı.

A+A-

Halkla sürekli iç içe olan 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, Ramazan ayı boyunca her akşam bir veya iki mahalleyi ziyaret ederek çay sohbetlerinde mahalle halkı ile bulaşarak sorunları yerinde tespit ediyor ve çalışmalarını gerçekleştiriyor.

Her gün halk günü olan 19 Mayıs Belediyesinde, vatandaş randevu talebi olmadan Başkan Topaloğlu ile görüşebiliyor. Her gün 08.30-12.30 arasında makam odasının kapısını kapatmayan Başkan Topaloğlu halk ile buluşarak sorunları çözüme kavuşturuyor. Akşamları ise çat kapı mahalle ziyaretleri gerçekleştiren 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, vatandaşlarla çay sohbetinde buluşuyor ve sorunları yerinde çözüme kavuşturuyor.

Sosyal Medyayı iyi takip eden bir başkan olan 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, Sosyal Medya üzerinden gelen davetleri de geri çevirmeyerek, vatandaşlarıyla buluşmaya devam ediyor.

19-mayis-findikli-koyu.JPG19-mayis-findikli-koyu-001.JPG19-mayis-findikli-koyu-002.JPG

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.