VALİ KAYMAK, ALAÇAM İLÇESİNİ ZİYARET ETTİ

VALİ KAYMAK, ALAÇAM İLÇESİNİ ZİYARET ETTİ

Vali Kaymak, ilk olarak Alaçam Kaymakamlığını ve Belediye Başkanlığını ziyaret etti. Ziyaretinin ardından Alaçam Çok Programlı Anadolu Lisesinde düzenlenen "Ahilik" programına katıldı.

A+A-

Alaçam Kaymakamlığı önünde İlçe Kaymakamı Oğuz Alp Çağlar ve Kurum Amirleri ile birlikte karşılanan Kaymak daha sonra Alaçam Kaymakamı Oğuz Alp Çağlar'dan ilçe hakkında brifing aldı. Kaymakamlık makamında yapılan brifingde ilçede bulunan daire amirleri de hazır bulundu. İlçe hakkında daire amirlerinden  sırasıyla bilgi alan Kaymak, yaptığı konuşmada, birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaparak, "Alaçam, birlik ve beraberlik içinde hareket eden bir ilçe. Bu birlik ve beraberlik olduğu sürece ilçemiz de ülkemiz'de kalkınmaya ve gelişmeye devam eder. Allah, birlik ve beraberliğimizi bozmasın." dedi.

Kaymakamlık ziyaretinin ardından Alaçam Belediye Binasına geçerek Başkan Uyar’dan ilçe çalışmaları hakkında bilgi aldı.

 Belediye Başkanı Hadi  Uyar, Vali Osman Kaymak’a  İlçede devam eden Uluçay Sedde, Sivri Tepe SeyirTerası,  Geyikkoşan Sahil Yolu ve Peyzaj çalışmaları, Çeşme Mahallesi Sokak Sağlıklaştırması, yeni belediye hizmet binası  projeleri ve ilçe  genelinde  devam  eden yol çalışmaları  hakkında bilgi verdi.

Vali  Osman Kaymak, Belediye Başkanı Hadi  Uyar’dan 1879'dan günümüze Alaçam ilçesinde Belediye Başkanlığı yapan başkanların fotoğrafını inceleyerek, bilgi aldı.

  Belediye Başkanlığı ziyaretinin ardından  , Alaçam Çok Programlı Anadolu Lisesi  tarafından  düzenlenen  “AHİLİK HAFTASI" kutlamalarına katıldı.

Programın  ardından Şehit Astsubay Çavuş Erdal Bolat'ın Alaçam İlçesi Kadıköy mahallesindeki ailesini ziyaret etti.

Ziyaretin ardından   Alaçam ilçesi  ,İncirli Mahallesinde Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'ın yengesi Fatma Bak'ın cenazesine katıl.

Cenaze merasimine Vali Osman Kaymak, Alaçam Kaymakamı Oğuz Alp Çağlar, Samsun AK Parti Milletvekili Fuat Göktaş, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar, Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma, AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel, AK Parti İlçe Başkanı Av.Ali Şengül, büyükşehir ve belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Vali Osman Kaymak, cenaze merasimin ardından ilçeden ayrıldı.

33-1.jpg

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.