VALİ AKSOY’A SOSYAL MEDYADAN VEDA MESAJLARI YAĞDI

VALİ AKSOY’A SOSYAL MEDYADAN VEDA MESAJLARI YAĞDI

Samsun Valisi Hüseyin Aksoy’un son valiler kararnamesiyle Diyarbakır Valiliği'ne atandığı haberi sosyal medyada yankı buldu. Vali Aksoy’un resmi twitter profilini mesaj yağmuruna tutan Samsunlular, "Sizi unutmayacağız" mesajları attı.

A+A-

Son valiler kararnamesiyle Samsun Valiliği'nden Diyarbakır Valiliği'ne atanan Vali Hüseyin Aksoy'a sosyal paylaşım sitesi twitter'dan veda mesajları yağdı. Farklı kesim ve görüşlerden çok sayıda Samsunlu, Vali Aksoy’un gidişi karşısında duyduğu üzüntüyü dile getirirken, yeni görevinde de başarılar diledi.
2010 yılının Mayıs ayında Samsun Valiliği'ne atanan ve yaklaşık 4,5 yıl görev yapan Vali Aksoy’a atılan twitlerden bazıları şu şekilde: “Samsun'a emeğiniz ve hizmetiniz çok büyük. Samsun halkı sizi unutmayacaktır. Samsun'a kattığınız itibar ve Samsunspor'un sesi oldunuz teşekkür ediyoruz. Yapmış olduğunuz hizmetler ve Samsun halkına göstermiş olduğunuz güler yüz için teşekkür ederiz. Allah'a emanet olun. Yolunuz bahtınız acık olsun. Sayın Valim Samsunumuza bu güzel hizmetlerinizden sonra memleketim olan Diyarbakır’da yeni görevinizde başarılar diliyorum.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.