Vakit 19 Mayıs Vakti

Vakit 19 Mayıs Vakti

Vakit 19 Mayıs Vakti

A+A-

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri öncesi gece-gündüz çalışmalarına devam eden 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu; ‘’ Güçlü Türkiye için kapı kapı gezeceğiz, sıkmadık el bırakmayacağız.’’ dedi.

Seçim çalışmaları kapsamında Milletvekili Adayı Bekir Keleş ile birlikte ilçede gün boyu ziyaretlerde bulunan Başkan Topaloğlu, esnaf ziyaretinin ardından, Dereköy Mahallesinde Karadeniz Deniz Salyangozu Avcıları ve Dereköy Su ürünleri Kooperatifine bağlı balıkçılarla toplantı gerçekleştirdi. Ardından 19 Mayıs Kültür ve Dayanışma Derneğini ziyaret eden ekip, İftar programında Yeşilköy Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Teravih namazı öncesi ise Karşıyaka Mahallesinde halk toplantısı gerçekleştirdi.

 ‘Güçlü Türkiye için kapı kapı gezeceğiz, sıkmadık el bırakmayacağız.’ diyen 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu; ‘’2023 yolunda Güçlü Meclis ve Güçlü Hükümet ile birlikte Güçlü Türkiye vakti diyerek önümüzdeki dönemde Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile birlikte Ülkemizi, her alanda daha da ileriye götürmek için 24 Haziran bir dönüm noktası.

 İçimizde olup, yanımızda olmayan bazı kesim, ‘’Biz Reis'i seviyoruz ve Cumhurbaşkanlığı seçiminde yine ona oy veririz. Ama milletvekilliği seçiminde oyumuzu başka bir partiye vereceğiz.’’ diyebiliyor. Meclis Güçlü olmadıktan sonra Cumhurbaşkanımız yalnız kaldıktan sonra Güçlü Türkiye diyebilmemiz mümkün değil. Ülkemizde büyük atılımlar gerçekleştirmek için Güçlü Meclis, Güçlü Hükümet, Güçlü Türkiye diyoruz.’’ dedi.

19-mayis-haber-1-001.jpg19-mayis-haber-2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.