Üyeler Toker'le Devam Dedi

Üyeler Toker'le Devam Dedi

Samsun İli Bafra, Alaçam, Yakakent ve Ondokuzmayıs İlçeleri Tahıl Üreticileri Birliği Olağan Genel Kurulu yapıldı.

A+A-

Bafra Öğretmenevi toplantı salonunda gerçekleştirilen olağan genel kurul toplantısına

Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürü Orhan Şanlı, Bafra Altınkaya Sulama Birliği Başkanı Ali Kademer, Pancar Ekicileri Kooperatifleri birliği (Panko) Samsun Bölge Başkanı Osman Yıldırım ve Birlik  üyeleri  katıldı.

Divan Teşekkülünün ardından, kurulu yönetmek üzere Divan Başkanlığına Mustafa Uncu, Kâtip üyeliklerine İbrahim Hacıoğlu ve Faruk Bek seçildiler. Açılış Konuşmasının ardından Saygı duruşu istiklal marşının okunmasının ardından  17 maddeden oluşan gündem konuşmalarını Samsun İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Temsilcileri Cengiz Dönmez ve   Şükrü Çoban gözlemci olarak katıldılar.

Samsun İli Bafra Alaçam, Yakakent ve Ondokuzmayıs İlçeleri Tahıl Üreticileri Birliği Başkanı Hasan Toker, Birlik olarak yaptıkları ve yapacakları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Başkan Toker; Bakanlık yetkilileriyle yaptıkları görüşmeler neticesinde İyi tarım desteklerinin bu ay içersinde ödeneceği bilgisine ulaştıklarını söyledi.

 Yapılan oylamada Birlik Yönetim ve Denetim Kurulu Üyelerinin seçiminde Mevcut Başkan Hasan Toker, Başkan Yardımcısı Cemal Hacıoğlu, Yunus Koç,Ömer Baykut ve Halil Koparan yeniden seçildiler.

Samsun Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürü Orhan Şanlı, 2018 yılında üreticilerin faydalanabileceği tarımsal hibe destekleriyle ilgili bilgiler verdi. Şanlı, katılımcılardan gelen soruları da yanıtladı.      

Çok sayıda üyenin  katıldığı genel kurulda  17 madde görüşülerek oylandı.  Genel kurul dilek ve temennilerle  son buldu.

uyeler-tokerle-devam-dedi.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.