Usta ve Tekin Kavak'ta

Usta ve Tekin Kavak'ta

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta ve MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin, Kavak İlçe Başkanı Cahit Kamber ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

A+A-

 Parti binasında gerçekleşen ziyarette Kamber ve yönetimine hayırlı olsun temennisinde bulunan Usta ve Tekin, partide bulunan vatandaşlara da referandum ile ilgili bilgiler verdi. 

Kavak İlçesi'nin daha önce MHP'li belediyecilik hizmeti ile tanıştığını ifade eden Tekin, "Geçen haftalarda ilçemizde kongremizi tamamladık. Kongremizde dinamik ve çalışkan bir yönetim oluştu. Bu yönetim Kavak'ta 2019 yılında tekrar MHP'yi iktidar yapmak için canla başla çalışacak. Bizlerde il teşkilatımız olarak her türlü desteği verecek ve Kavak'ın burçlarına MHP sancağını dikmek için her türlü gayreti göstereceğiz" dedi. 

Partide vatandaşlar ile buluşan MHP Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta, ise şunları söyledi; "Önümüzde bir referandum süreci var. Bu süreçte son haftaya girildi. Pazar günü vatandaşlarımız sandığa gidecek ve bir tercih yapacak. Bizler neden 'Evet' dediğimizi ilçe ilçe anlattık ve anlatmaya devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın tercihi ne olursa olsun önemli olan ülkemiz, devletimiz ve milletimiz olmalıdır" dedi. 

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.