ÜNLÜ ADAYLIĞINI AÇIKLADI

ÜNLÜ ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Ak Parti Samsun Milletvekili A.Adayı Ferdi Ünlü Ak Parti Bafra İlçe Başkanlığı önünde tanıtım toplantısında konuşma yaptı.

A+A-

Tanıtımda Ak Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdikten sonra Ak Parti Samsun Milletvekili A.Adayı Ferdi Ünlü konuşma yaptı.

Ünlü,’’Saygıdeğer Bafra Belediye Başkanım Zihni Şahin, Ak Parti Bafra İlçe Başkanım Tuncay Yurduseven Ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Ak Parti Kadın Kolları Başkanım Nurten Öztürk Ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanım Adnan Günal Ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Mahallelerimizin Sayın Muhtarları, Sevgili Ak Parti Ailesi , Partili Partisiz Aramızda Görmekten Mutlu Olduğum Sayın Dostlarım, Arkadaşlarım Ve Büyüklerim İlk Başta Hepinizi Canı Gönülden Selamlıyor Hayırlı Günler Diliyorum.

Neden Aday Oldum,’’Ülkemize Ve Bölgemize En İyi Hizmetin Aktif Siyasetten Geçtiğine Gördüğüm Ve İnandığım İçin Aday Oldum.

Yeni Türkiye İdealinin Arkasında Sağlam Durmak Ve Buna Elimden Geldiğince Katkı Sağlamak Amacıyla Tabanın Sesi Soluğu Olup Halkın Duygu Ve Düşüncelerini Bir  Bütünlük İçinde İktidar Olmanın Verdiği Avantaj İle Gerçekleştireceğiz.

13 Yıldır Ülke Kalkınmamıza Büyük Katkıda Bulunmuş Olan Ak Partimizin  Gücüne Güç Katmak İçin Aday Oldum. Daima Adaletin Ve Hakkın Sözcüsü Olarak İnsanları Ötekileştirmeden Onların İsteklerini Ve İçinde Bulundukları Toplumun Sorunlarını Çözmek Önceliğim  Arasında Olacaktır.

Ak Parti İktidarı Dönemlerinde, Ülkemizde Her Alanda Olumlu Yönde Önemli Gelişmeler Olmuştur. Bundan 15 Yıl Önce Hayal Bile Edilemeyen Bir Sürü Proje Günümüzde Gerçekleşmiş Durumdadır.

Binlerce Km. Duble Yol, Yapımı Tamamlanıp Hizmete Sunulan Havaalanları, Barajlar, Okullardaki Derslik Sayılarının Yıllar İtibariyle Artması Ve Okulların Her Alanda Modern Biçimde Donatılması,

 Her Şehirde Üniversitelerin Kurulması, Kurulan Bu Üniversitelerin Gün Geçtikçe Her Alanda Gelişmelerini Sürdürüyor Olması Bunlardan Bazılarıdır.

Nasip Olur Görev Tarafımıza Tevdi Edildiğinde Gecemi, Gündüzüme  Katarak Şehrimizde Tamamlanan Tüm Projelerin Gelişimine, Devam Eden Projelerin Hızlı Biçimde Tamamlanmasına, Yeni Projelerle Şehrimizin, Bölgemizin Önünü Açılmasına Katkı Vermeye Karar Verdim.

Bu Hizmetleri Gerçekleştiren Hükümetimizin 2023,2053 Ve 2071 Hedefleri Doğrultusunda Hükümetin Projelerinde Bizim De Bir Payımızın Olmasını Arzuladım. Bu Projeler Kapsamında Özellikle Bafra Ve Bölgemizin Bundan İstifade Etmesi Ve Gelişmesi İçin Gecemi, Gündüzüme Katacağımızdan Hiç Kimsenin Şüphesi Olmasın.

Hangi Probleme Ne Zaman, Nasıl Müdahale Edeceğime Dair Plan Ve Projeler Yapmaktayım. Bunları Yeri Ve Zamanı Geldiğinde, Aday Olarak İlan Edildiğimde Partimizle İstişare Ederek Yine Sizler Aracılığıyla Kamuoyu İle Paylaşacağım.

Bafra’mıza Ve Samsunumuza  Hizmet Etme Adına Çıktığımız Bu Kutlu Yürüyüşte Daima Halkın Ve Hakkın Yanında Yer Alacağıma, Şehrimizin İleriye Gitmesi Ve Gelişmesi İçin Partimizle Birlikte Elimden Geleni Yapacağıma Söz Veriyorum.

Teşriflerinizden Dolayı Bir Kez Daha Teşekkürlerimi Sunuyorum.’’diyerek sözlerini tamamladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum