ÜMMETİ MUHAMMEDİN TEMİNATI İMAM HATİPLER

ÜMMETİ MUHAMMEDİN TEMİNATI İMAM HATİPLER

Simge Dergisi Bafra Temsilcisi Ahmet Mücahid YILDIZ Bafra İmam Hatip Mezunları ve Mensupları Derneği başkanı Murat Topal’ı ziyaret ederek Simge Dergisi hediye etti.

A+A-

Dergi hakkında bilgi veren Mücahid Yıldız şunları kaydetti;

‘’ İmam hatipler İlmin Aksiyona dönüştüğü kurumlardır. Bu sebeple İmam hatip lisesi mensupları, mezunları ve ilahiyat öğrencileriyle beraber hazırladığımız Simge Dergisinin öncelikli amacı Ümmet bilinç ve şuuruna vakıf ‘’ Önce Ahlak ve Maneviyat’’ düsturunu benimsemiş gençler inşa etmektir. Dergimiz Samsun ve ilçelerde yoğun bir tempoyla çalışmakta ve dergimizin tanıtımları gerek internet medyasıyla, gerek yazılı medyayla, gerek bilbord reklamlarıyla devam etmektedir. Hiçbir kar amacımız yok. Tek derdimiz ve sıkıntımız şuurlu bir gençlik yetiştirmek ve Ümmeti Muhammed’in sesine ses olacak gençliği dizayn etmektir.’’dedi.

  Dergi için teşekkür eden BAFİMDER Başkanı Murat Topal ‘’ Gerçekten sizleri kutluyorum. Çok güzel bir çalışma, derdimiz ve sıkıntımız aynı sizler bizlere gerçekten umut veriyorsunuz. Her zaman yanınızdayız. Allah yar ve yardımcınız olsun’’dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.