Uluslararası Petzoo Evcil Hayvan Ürünleri Fuarcılığı Ankara'da Başladı

Uluslararası Petzoo Evcil Hayvan Ürünleri Fuarcılığı Ankara'da Başladı

Evcil hayvanlar ve hayvan severler, Ankara’da düzenlenen PetZoo fuarda bir araya geldi. Birçok evcil hayvan türünün yer aldığı fuar, renkli görüntülere sahne oldu.

A+A-

Petzoo evcil hayvan ürünleri fuarcılığı alanında markalaşan ve uluslararası pazarlarda tanınan bir fuar olması, aynı zamanda Türkiyede bu sektörün büyümesine katkıda bulunması amacı ile düzenlenmektedir.

5 yıldır İstanbul’da düzenlenen organizasyon 2017 yılından itibaren Ankara’yı da bünyesine dâhil etmiştir.

Tüketicinin bilinçlenmesi, sektör profesyonellerinin buluşması için önemli bir fırsat oluşturan Petzoo Fuarı; yeni ürünlere, yeni markalara ulaşabileceğiniz ve sektör firmalarını bir arada bulabileceğiniz, yeni iş ilişkilerinin oluşmasını sağlayan ticaret platformudur.

Türkiye’nin en büyük Evcil Hayvan Ürünleri Fuarı Petzoo, birçok eğitim gösterileri, güzellik yarışmaları, firma tanıtımları ile sektörün tüketicisi ile buluştuğu bir fuar ile 04.10.2018 - 07.10.2018 tarihleri arasında Türkiye, Anfa Altınpark Expo Center ev sahipliğinde Ankara’da gerçekleşiyor

PETZOO aynı zamanda, Ankara - Evcil Hayvan Ürün, Malzeme ve Aksesuar Tedarikçileri Fuarı, bir B2B iş etkinliğidir. Ulusal Fuarcılık Org. Ltd.Şti. tarafından organize edilen PETZOO Ankara Fuarı bu yıl-2018 yılında da Hobi, Eğlence, Çiçekçilik, Peyzaj ve Evcil Hayvanlar sektörlerindeki uluslararası katılımcı ve ziyaretçileri bir araya getirmeyi hedeflemektedir.

Fuarın ilk günü olmasına bakmayarak, yoğun katılımın olduğu fuarda, en çok dikkati konuşan papağanların yer aldığı Energy Cube Pellet Yem firmasının standları çekti. Fuar alanında Papağan yemleri arasında bir dünya markası olan Energy Cube Pellet Yem firmasının sahibleri Kenan ve Kemal Kurnazların standları her yıl olduğu gibi bu yılda katılımcılar sırasındaydı.

Aynı zamanda bir papağan yetişdirme uzmanı olan Kenan Kurnaz PetZoo fuarının başkent Ankarada yapılmasının Türkiyenin ticari platformunda olan öneminden konuşurken, Türkiye’nin birçok şehrine ticari bağlantısı olan

Ankara’nın, kolay ulaşılabilen merkezi bir şehir olduğunu, kısa ve orta vadede yeni müşteriler kazanmak için değerli katkı sağladığını, yenilikleri tanıtmak gibi imkanlara ve avantajlara sahip ola bilmek gibi önemini vurguladı.

Evcil hayvanlarıyla birlikte fuarı ziyaret eden vatandaşlar alışveriş yaparken, bir yandan da değişik türlerdeki evcil hayvanları inceleme fırsatı buluyorlardı. Ziyaretçilerin yoğun ilgi gösterdiği fuarda, köpek güzellik yarışması ise renkli görüntülere sahne oldu.

 

ankarada-hayvancilik-fuari-acildi1.jpgankarada-hayvancilik-fuari-acildi12.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.