ULTRASLAN BAFRA TARAFTAR GRUBU KAHVALTIDA BULUŞTU

ULTRASLAN BAFRA TARAFTAR GRUBU KAHVALTIDA BULUŞTU

UltrAslan Bafra temsilciliği düzenlemiş olduğu kahvaltı programı ile aynı renklere gönül veren 100 kişi buluşturdu.

A+A-

Sosyal sorumluluk projesiyle Türkiye’de adından söz ettiren ultrAslan Bafra temsilciliği, hem lise temsilciliği hem de sarı kırmızı renklere gönül vermiş 100 kişiye kahvaltı programı düzenleyerek birlik beraberlik çağrısı yaptı.

Sadece 90 dakika takımımızın yanında değiliz, bizim armaya olan aşkımız hayatımızın her yerinde olduğunu söyleyen ultrAslan Bafra temsilciliği Başkanı Oğuzhan Ay, “Amacımız Bafra’da sarı kırmızı renklere gönül vermiş tüm ağabeylerimizi, kardeşlerimizi bir araya toplamaktır.

SADECE BİR TARAFTAR GURUBU DEĞİLİZ

Sadece maçlara giden, maçtan maça galatasaraylılığı hatırlatan bir grup değiliz. Yaptığımız sosyal sorumluluk projelerimizle basında yer alıyor, daha fazla Türkiye’mize nasıl faydalı olabilirizi kardeşlerimizle ağabeylerimizle tartışıyoruz. Bugün bu kahvaltıyı yapmamızda ki amacımız bundan yaklaşık bir ay önce Toki Şehit Mehmet Boşnak ilk ve orta okuluna geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza Şehit Musa Bayrak kütüphanesini yapmamız ve burada kendi zamanlarından harcayarak bu anlamlı projeye destek veren kardeşlerimize hem teşekkür etmek, hem de aramıza yeni katılan arkadaşlarımızla kaynaşmak.

BUNDAN SONRA ultrAslan BAFRA HERYERDE OLACAK

Her geçen gün daha da büyüyen bir aile olduklarının da altını çizen Ay, “Amacımız herkese, her kesime faydalı bir grup olmak ve Galatasaray’a yakışan aklı bir, vicdanı bir taraftar olmaktır. Yeni projelerimiz ile beraber tekrar çalışmalara başlayacağız inşallah en kısa süre içerisinde de sosyal sorumluluk projelerimizle adımızdan söz ettireceğiz” dedi.

ultraslan-bafra-taraftar-grubu-kahvaltida-bulustu-1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.